smth
Izstaigā kaķīti! 
10th-Jan-2021 08:39 pm
0110

Lai gan baterija man atkal nav uzlādējusies, tomēr šodien ārkārtīgi gribējās izstaigāties. Nolēmu pavisam lēnā tempā izstaigāt kaķīti, ko piedāvā facebook un strava kontūru meklētājs. Sapratu, ka pati ideja par kontūru man ļoti patīk, jo patīk redzēt to vizuālo rezultātu, tomēr no otras puses, kad esi kādā vietā un Tevi kaut kas ieinteresē, kas neatrodas tiešā tavā maršrutā, tad ir divi varianti - vai nu nospļaujies par to kontūru un ej, kur tobrīd gribi iet, vai tieši otrādi - nospļaujies uz savām vēlmēm un ej tieši kontūru. Vakar piedzīvoju vairākas reizes tādus mirkļus, kad gribējās atsevišķas vietas detalizētāk apskatīt, bet..kontūra taču ir jānoiet! :>
Jebkurā gadījumā āķis tagad ir lūpā, gribu arī citas kontūras izstaigāt - gan stirnu buku, gan bulli. Aptuveni jau nojaušu, kuras konkrēti kontūras iešu, tikai diemžēl ir skaidrs, ka to varēšu darīt tikai brīvdienās, lai pa tumsu nav jāvazājas.
Šodien arī sapratu, ka tomēr bija pareizs lēmums vakar pieņemts par to, ka nebraucam uz orientēšanās poligonu Mangaļos. Tomēr pārāk lēns temps man būtu, un tas nav labi. Jābrauc tomēr ir tad, kad baterija ir kārtībā. Šodien ļoti daudz domāju par to, kāpēc man pa dienu tik strauji zūd enerģija. Viss ir skaidrs, ja ir fiziskās aktivitātes, bet dienās, kad visu dienu pavadu pie datora, reizēm enerģija tiek noēsta ātrāk nekā aktīvi kustoties. Šķiet, ka vislielākais mans ienaidnieks ir stress. Jāiemācās to vadīt, samazināt.
Bet, atgriežoties pie pastaigas, jāatzīst, ka centrs šobrīd tiešām ir smuks. Ja decembra vidū sūdzējos, ka par maz gaismiņu, tad šobrīd centrā tiešām ir svētku sajūta. Kādu vakaru varētu vienkārši atnākt un lēnā garā izstaigāt centru un parkus. :)
Kas vēl? Ak, jā! Mums tests ir negatīvs! Savukārt Ivara visai ģimenei antivielu tests uzrāda to, ka ir izslimots COVID. Arī bērniem. Kamēr abi pieaugušie klepoja, mocījās ar galvassāpēm un temperatūru mājās, tikmēr bērniem vispār nekādu pazīmju. Toties tagad visam ģimene vismaz mēnešus trīs var dzīvot salīdzinoši mierīgi. Toties mēs turpināsim vairīties no konktaktiem, dezinficēsim virsmas, rokas mazgāsim un neskārsimies sejai ar netīrām rokām.
Vakarā vēl nedaudz sarakstījāmies ar Katrīnu. Viņi visi pieci - abi pieaugušie un trīs bērni ir kontaktpersonas, jo Iveta ir slima. Pozitīvo testu saņēmusi jau 21.decembrī. Joprojām klepo un mokās ar galvassāpēm, bet labi, ka pagaidām bez slimnīcas iztiek. Un labi vien ir, ka Katrīna ar mammu dzīvo vienā trepju telpā un vienā stāvā, ja nu kas, tad ir tuvumā. Pajautāju, vai savai vecaimammai, manai krustmātei, nav gadījumā aiznesuši slimību. Nē, neesot, jo ciemos neviens neiet, tikai produktus atnes. Sargā viņu. Kā izrādās arī Aigars un Nataša, un Ligita arī izslimoja. Aizdomas, ka Nataša ar Ligitu no darba, no slimnīcas atnesa mājās COVID.
Ja godīgi, tad šobrīd no Daugavpilī dzīvojošajiem radiem tikai krustmāte un Katrīna ar ģimeni nav slimojuši. Tā tā slimība izplatās - viens nes otram.
Eh..žēl, ka jau svētdienas vakars. Lai arī šobrīd visu laiku esmu mājās, tomēr šoreiz ir sajūta, ka brīvdienas ir bijušas par īsām.. ;)
This page was loaded Apr 16th 2024, 2:44 pm GMT.