smth
ja ļoti, ļoti gribi pankūciņas.. :) 
6th-Jan-2021 08:57 pm
0106

Šodien pēc pilnas programmas notestēju jauno datoru. Forši, ka pieslēdzām lielo monitoru un klaviatūru, ir daudz ērtāk strādāt ar dokumentiem! Arī Zoom darbojas bez problēmām. Tiešām mana darba dzīve ir uzlabojusies krietni!
Pa dienu sazvanījāmies ar Jolanta. Gan par darbu, gan ne par darbu papļāpājām. Tomēr tāda normāla komunikācija ar kolēģiem šobrīd nedaudz pietrūkst. Kad dzīvo mājās, komunicē ar epastiem, tad sāc par daudz sevī ierauties. Pietrūkst dzīvā saruna, kad dzirdi intonācijas, redzi sejas izteiksmi. Tāpēc vēl jo foršāk ir sazvanīties un parunāt. ;))
Pa dienu Ž.pie ārsta aizbrauca. Eho nav traks, bet ir izmaiņas. Redzēs, ko teiks ģimenes ārste. Vēl jau rīt pēdējais izmeklējums, bet vismaz šobrīd bilde jau sāk iezīmēties skaidrāka par to, kas tad ar viņu īsti notiek. Tas labi.
Tā kā svētku laikā bijām abi izlaidušies, ēdām un dzērām daudz ko, ko parasti neēdam un nedzeram, nolēmu, ka šodien ir īstā diena, lai atgrieztos pie rutīnas - svaigi spiesti sulas. Kamēr ir savi āboli, burkāni un ķirbji, jāspiež sulas un jādzer. Es jau visu laiku smejos, ka tas ir veids, kā Ž.varu iemānīt augļus un dārzeņus. :D
Vakarā Ž.mani aizvilka pastaigā līdz Akropolei pakaļ pankūkām, pelmeņiem un biezpienmaizītei. Gājām uz turieni īsi pirms veikala slēgšanas un tā bija ļoti pareiza izvēle, jo satikām ļoti maz cilvēku. Var jau būt, ka Maximā to bija vairāk, bet tur, kur mēs gājām, nebija nekādu problēmu ieturēt distanci. :)
Pēc pastaigas noskatījos arhīvā filmas "Soviets" otro daļu. Un atkal varu teikt to pašu, ko teicu pēc pirmās daļas - briesmīga filma. Turklāt daudzas filmā parādītās lietas man bija atklājums. Nav jau brīnums, tobrīd biju diezgan maza.
Bet vispār.. es ļoti gaidu sniegu. Esmu nogurusi no tumsas un pelēkuma. Kad uzsnieg, šķiet, ka pasaule tīrāka un gaišāka ir tapusi. Un mani nemaz neuztrauc tas, ka būs jārok mašīna no sniega kupenām, jo šeit tomēr ir vieglāk ar parkošanos, salīdzinot ar iepriekšējām mājām. Turklāt šeit, kad uzsnieg, vienmēr ir sajūta, ka esi kaut kādos laukos, jo lielās ielas ir pietiekami tālu, abi pagalmi ir pietiekami plaši.. Šeit viss ir balts. ;)
This page was loaded Apr 19th 2024, 1:04 pm GMT.