smth
Commenting To 
12th-Dec-2020 10:05 pm - Trīs grāmatas
1212

Dienas priekš šodien viennozīmīgi ir trīs grāmatas "Muižas Latvijā". Visu laiku atliku to iegādi, jo tomēr šīs grāmatas ir t.s.dārgā gala grāmatas. Kad beidzot vasarā nobriedu pirmo divu grāmatu pirkumam, secināju, ka pirmā daļa jau vairs nekur nav nopērkāma (ne manā lauku grāmatnīcā, ne arī izdevniecībā). Labā ziņa parādījās vasaras beigās, kad tika paziņots, ka pirmajai grāmatai būs vēl viens metiens un būs arī trešā grāmata. Nu man tapa skaidrs, ka 9.decembris ir jāiegravē visos kalendāros, lai nepalaistu garām. :)
Šodien man atveda manas trīs grāmatas. Smaržo pēc izdevniecības krāsām, bet ir tik patīkami šīs grāmatas turēt rokās un lasīt! Visa diena un vakars šodien man pagāja ar šīm grāmatām rokās. Es esmu ļoti, ļoti, ļoti priecīga. :)
Vēl joprojām nespēju beigt priecāties par to, ka pašai vairs nav jāiet uz veikalu. Saliec groziņu, samaksā un gaidi, kad atvedīs visu, ko esi pasūtījis. :) Šodien mums bija pārtikas piegādes diena. Toties rīt būs piparkūku cepšanas diena, jo viss ir atvests, lai ceptu piparkūkas. :))
Šodien atkal bija viena no tām pelēkajām, pelēkajām dienām, kad visu diena gaisma jādedzina. Tumšākais laiks. Turklāt nav arī sniega, tāpēc vēl jo tumšāk šķiet. Tik pelēks, ka pat ārā neizgāju staigāt. Gribas ielīst aliņā un vairs nelīst ārā līdz brīdim, kamēr kļūs gaišāk.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 4th 2024, 9:47 am GMT.