smth
Commenting To 
18th-Nov-2020 10:47 pm - Mans 18.novembris. Mana Latvija
1118

Šis ir savādāks 18.novembris. Bez lielām svinībām. Toties katrs pats savās mājās var radīt svētku sajūtu. Un daudzi šodien dažādās Rīgas un Latvijas vietās "zīmēja" savu Latviju. Arī es. :) Apskatīju dažādus iespējamos variantus un izvēlējos Centra-Purvciema maršrutu aptuveni 15 km garumā, turklāt nav mega liels gabals jāiet no mājām līdz šim maršrutam (nieka 2 km). Jāatzīst, ka centrs mani īpaši nepārsteidza, ja visas ielas ir pazīstamas. Toties Purvciems.. oi, daudz jauna un interesanta. Jāatzīst, ka sapratu, ka Purvciems (vismaz visi tie iekšējie pagalmi) ir diezgan savdabīgi un diemžēl daļa pagalmu visai bedraini un nesakopti. Privātmāju ieliņas starp daudzstāvenēm lielākoties diezgan smukas.
Amizanti bija satikt daudzus pārīšus un bariņus cilvēku ar telefoniem rokās, kuri tieši tāpat kā es devās izstaigāt vai izskriet savu Latvijas kontūru. Vienu meiteni satiku gan Purvciemā, gan centrā, līdz ar to sapratu, ka viņa iet tieši to pašu maršrutu, ko es. ;) Ja godīgi, bija vēlme visus šos pārīšus un bariņus sveicināt (gluži kā kalnos), jo bija tāda vienotības un kopīgas nodarbes sajūta. Bet atturējos to darīt, lai nepadomā, ka es tāds jocīgs radījums.
Nogurusi, bet tiešām priecīga atgriezos mājās, jo kustības taču vienmēr nāk par labu.
Vienlaikus šodien varēju salīdzināt, kā strādā "Strava" un "Endomondo". Strava ir precīzāka. Vismaz man. Vajadzēs vēl patestēt "MapMyWalk", lai saprastu, kuru aplikāciju labāk lietot. Lai gan..varbūt tomēr beidzot izvēlēties pulksteni un likties mierā. Būs vēl pēdējais izpētes darbs jāpabeidz un tad jau izdomās.
Vakarā palasīju grāmatu un žurnālus. Mierīgs vakars.
Un vēl šodien Ivars ar bērniem bija aizbraucis pie vecākiem. Neviennozīmīga mums ar mammu sajūta par to visu, jo Ivars strādā, tiekas ar cilvēkiem, Anna arī, bet Santa iet uz skolu. Tikai Ilvers mācās attālināti. Un tomēr nolemj braukt pie vecākiem šajā laikā.. Nezinu, cik tas ir prātīgi. Mamma pēc tam teica, ka viņa visas virsmas dezinficējusi pēc viņu aizbraukšanas, pamatīgi vēdinājusi dzīvokli. Jācer, ka viss būs kārtībā.
Ar Ivaru nedaudz parunājām šodien pa telefonu - viņš zvanīja saistībā ar dāvanu tētim dzimšanas dienā. Pieskārāmies arī Covid tēmai. Sapratu, ka viņš tomēr ir lielāks brīvdomātājs šajā jautājumā un uzskata, ka ne viss, ko dara valdība ir pareizi, jo īpaši attiecībā uz veikaliem un maskām. Katrs mēs palikām pie sava viedokļa.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:03 am GMT.