smth
Commenting To 
15th-Nov-2020 10:22 pm - svētdiena
1115


Pēc vakardienas nedaudz grūti ir. Nevaru teikt, ka kājas sāp. Nē, nesāp, bet nogurumu jūtu. Jā, atkal ir "rijamdiena" - gribas ēst visu dienu. Viss, kā parasti pēc rogainingiem. :) Sen jau esmu sapratusi, ka visefektīvāk man sāta sajūtu rada zupas, tādēļ pirms rogaingiem parasti uzvāru lielu katlu, lai ir visu dienu ko strēbt. Un vēl šoreiz šausmīgi gribas saldējumu un konfektes 'Gotiņa'. Tas gan nav tipiski pēc rogaininga. :)
Pēc vakardienas saprotu, ka man tiešām ļoti, ļoti pietrūkst šīs sportiskās aktivitātes. Varbūt kādās brīvdienās varētu izmantot kādu no erogaininga iespējām, kuras vēl nav izmantotas un izmest atkal kādu loku. :)
Tā kā šodien svētdiena, tad tiešām šodien bija kārtīga atpūtas diena. Noskatījos dažus tv raidījumus, kurus nebija laiks noskatīties nedēļas laikā. Atradām internetā jaunākās "Gold Rush" sērijas, kuras Discovery sāks izrādīt tikai pēc nedēļas, un noskatījāmies tās. Uh, atkal būs interesanti sekot līdzi.
Daudz šodien arī lasīju - gribu vecākiem aizvest kaudzīti ar izlasītiem žurnāliem, lai viņiem rudens vakari ir nedaudz īsāki. Nedaudz palasīju arī grāmatu par Madernieku. Ja sākumā šķita, ka ir diezgan sakarīga, tad šobrīd padomiskais diezgan daudz lien ārā. Bet izlasīt šo grāmatu viennozīmīgi gribu. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 5:53 am GMT.