smth
Commenting To 
7th-Nov-2020 08:56 pm - Izpētīt Grīziņkalnu
1107

Sestdiena. Ideāla diena, lai izgulētos, laiskotos, noskatītos raidījumus, kurus pa nedēļu neesi noskatījies, palasītu un pastaigātos.
Izvilku šodien Ž.pastaigā. Šoreiz izdomājām papētīt Grīziņkalnu. Ak, cik daudz interesantu ielu, māju un cilvēku ir tur! Man vienmēr tur ir paticis staigāt, jo rajons ir īpatnējs. Un šoreiz arī Ž.atzina, ka tiešām ir ļoti interesanti, jo laika gaitā tas tiešām ir ļoti mainījies. Nolēmu, ka tiešām varu plānot savas pastaigas ne tikai Ķengaraga virzienā, bet arī uz Grīziņkalnu - izpētīt tur visās mazās ieliņas. Vispār šodien radās daudz jaunu ideju par to, kurp vēl varētu aiziet. Tiesa, visu nedaudz sarežģī tas, kas pusdienās nekādi netieku āra no mājām, bet pēc pieciem vakarā jau ir tumšs. Bet vienalga kaut kā ir jāpaplāno savas pastaigas rūpīgāk - negribu kā pavasarī nosēdēt visu laiku mājās.
Bija laba sestdiena. Mierīga sestdiena. Forša sestdiena! :)
Kas vēl? Vēl mūsu pagalmā ielas pusē šodien vakarā salūts. Pasmējāmies par to, ka tas atskanēja ļoti īsu brīdi pēc tā, kad tika paziņots tv par to, ka ASV vēlēšanās vinnēja Baidens. Neticas gan, ka tiešām tas bija par godu viņam. Bet, ja nopietni, tad šobrīd ir tāda īpatnēja sajūta. Protams, padara nedaudz bažīgu mani tas, ka nevar zināt, kādā virzienā tālāk ies Amerika. Tomēr kaut kā gribas cerēt, ka tas ceļš būs vairāk saprotams ārpolitiski. Bet nu redzēs, kā būs.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 28th 2024, 12:00 pm GMT.