smth
Commenting To 
3rd-Nov-2020 08:13 pm - Trīs kastītes prieka :)
1103

Dienas prieks viennozīmīgi šodien ir Ilzes negatīvais tests. ;)Tas tiešām nomierināja. Ja godīgi, piedzīvoju pamatīgu stresu, jo nedēļas nogalē biju pie vecākiem. Baidos par viņiem.
Bet cits prieks ir veselas trīs paciņas! Šorīt Ž.atnesa no pastkastes vēl divas lapiņas. Tātad trīs varu saņemt! Ideāli! Visas paciņas ir atnākušas un varēs atkal kaut ko pasūtīt! :) Tā kā no mājām strādāju, tad ir laiks biežāk uzlikt kādu masku. Šodien saņēmu četras jaunas, iepriekš neizmēģinātas. :) Varēšu tapt skaistāka. :D
Tā kā visu dienu noņēmos ar darbiem, pusdienlaikā nesanāca aizskriet līdz pastam, bet vakarā ap 17:20 tur bija krietna rinda. Minūtes padsmit noteikti nostāvēju rindā, bet prieks, ka visi draudzīgi ievēroja distanci un lielākā daļa, ienākot pasta nodaļā, uzlika arī masku. Protams, bija arī tādi, kuriem maska zodu sargāja un tas nemaz nav forši. Pēc šī vakara sapratu, ka uz pastu tomēr jācenšas no rīta aiziet, jo, kā liecina iepriekšējā pieredze, no rītiem parasti cilvēku tiešām nav daudz - neviens negrib krāmēties ar saviem sūtījumiem pirms darba sākuma.
Vēl forši bija izstaigāties šodien. Nedaudz vairāk par stundu staigāju un sapratu, ka tiešām vakaros vienkārši jāģērbjas un jāiet. Nedrīkst atkārtot pavasara kļūdu, kad vairākas nedēļas nosēdēju mājās. Ārā ir jāiet! Ir jāelpo svaigs gaiss un jākustas. Ja jau kaķus katru dienu izlaižu ārā, tad pašai arī ir jāiziet. :D
Izstaigājos pa dažiem rajona parciņiem. Koki paliek aizvien kailāki. Rudens ir klāt. Lai arī negribas brist pa dziļiem sniegiem, tomēr mazu sniega kārtiņu varētu, jo tad pilsēta kļūtu gaišāka. Šobrīd piecos, sešos vakarā viss ir dikti tumšs. Kaut kā jānodzīvo līdz Ziemassvētkiem, jo pēc tam saulīte sāks atgriezties atpakaļ.
Un, runājot par sauli, joprojām nebeidzu priecāties katru dienu, kad ir saule un mums dzīvoklī tā izgaismo. Tomēr daudzie gadi ar logiem ziemeļu pusē ir darījuši savu - esmu iemīlējusi saules iespīdēšanu dzīvoklī. :) Un patīk arī tas, ka vakaros mēness iespīd mūsu logos. Turklāt pilnēmenesī tas tik spoži iespīd, ka izgaismo arī istabu! Super! :)
Kas vēl? Ak, jā! Šobrīd mokos ar izvēles izdarīšanu. Mājās ir krietna kaudzīte nelasītu grāmatu, bet es nevaru saprast, ko tieši man gribas lasīt. Ir vairākas iesāktas grāmatas, bet kaut kā neaizrauj. Jāparokas pa plauktiem, varbūt kāda grāmata mani tomēr uzrunās un es sākšu lasīt.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 2nd 2024, 5:43 pm GMT.