smth
Commenting To 
26th-Oct-2020 08:39 pm - Aizstaigāju līdz darbam. Pirmo reizi pusotras nedēļas laikā
1026

Lai arī bija lielas pārdomas - iet vai neiet uz darbu, nolēmu, ka aiziešu, lai aplietu puķes, paņemtu papīrus un ar bosu zoom`ā satiktos ar Intu un Dinu.
Izrādījās, ka šodien mūsu departaments bija uz vietas tieši 2/3 apmērā. Nebijām sarunājuši, bet tā sanāca. Katrs ieskrēja uz dažām stundiņām.
Sanāksme zoom`ā bija diezgan smaga. Stāsti, skaidro, atsaucies uz dokumentiem, bet.. rezultātā dzirdi un saproti, ka cilvēki nesaprot šo lietu līdz galam. Nezinu, kā mums rīt ies. Vienkārši nezinu. Ir sajūta, ka mēs atkal iestrēgsim uz pāris mēnešiem. Jā, šobrīd ir liela dusma par to, ka teju piecus mēnešus projekts tiek muļļāts. Bet nu...cerēsim, ka tomēr rīt tiksim uz priekšu.
Mājās aizgāju ap vieniem. Ir zināms labums no tā, ka jāstrādā attālināti - nav pa tumsu vakarā jāiet mājās. Izmetu nedaudz lielāku loku, lai izbaudītu rudo. Šobrīd tiešām ir ārkārtīgi skaisti viss! Koki vēl nav kaili, lapas ir tiešām ļoti krāsainas. Ir foršais rudens!
Kas vēl? Nedaudz baža ir par to, ka ar bosu šodien tik daudz laika pavadīju kopā. Jā, ieturējām distanci, ik pa brīdim vēdinājām telpu, tomēr... tomēr viņa kabinetā kopā bijām aptuveni divas stundas. Ļoti ceru, ka viņa burbulis ir vesels, jo mans burbulis šobrīd ir pavisam šauriņš un maziņš - Ž., divi kurjeri, Rimi drive-in un meitene, kura ārā iedeva peonijas sakni. Viss. Ž.arī burbulis ir maziņš. Šobrīd abi tiešām ļoti cenšamies kontaktēt pēc iespējas mazāk ar ārpasauli, jo mūsu abu vecāki ir riska grupā, arī pats Ž.ir riska grupā. Centīsimies pēc iespējas savrupāk turpmākos mēnešus dzīvot.
Jāatzīst gan, ka man katru vakaru šķiet, ka esmu slima. No rītiem pamostos vesela, bet vakarā deguns kņud, kakls kņud.. Un tā katru dienu. Gluži kā pavasarī. Saprotu, ka tā ir vai nu psihosomātika - baidos saslimt, tādēļ 1000000kārt lielāku uzmanību pievēršu ikvienai savādākai sajūtai, vai arī centrālā apkure - gaiss ir pietiekami sauss, tādēļ pa dienu elpceļi tiek nedaudz kairināti.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 4th 2024, 10:02 am GMT.