smth
Commenting To 
25th-Oct-2020 11:29 pm - Turpinam iepazīt rajonu
1025

Svētdiena. Viss pēc plāna - kārtīgi izgulējāmies, lēnām ieskrējāmies. Lasīju grāmatas. Pabeidzu šodien lasīt T.Kapotes "Brokastis "Tifānijā"" Četri brīnišķīgi stāsti. Tiešām biju patīkami pārsteigta. Sapratu, ka kādreiz būs jāpasūta kāda viņa grāmata angļu valodā.
Pēcpusdienā sanāca pieslēgties darbam. Jā, svētdienā! Daudz ar bosu runājām par saņemto atzinumu. Rīt no rīta būs jāuztaisa zoom sanāksme, lai mēģinātu vēlreiz Intai un Dinai izstāstīt, kāpēc esam uzrakstījuši tieši to, ko esam uzrakstījuši. Idejas ir, argumenti arī ir, bet.. nezinu, kā ies ar to pārliecināšanu. Ceru, ka izdosies. Joprojām ceru, ka beidzot lāsts šim projektam tiks noņemts.
Vakarā ar Ž.izgājām izpētes gājienā pa rajonu. Pasmējos viņam, ka viena pati tā es neložņātu. Rogainingā - jā, ar viņu - jā, bet viena...viena tikai pa taciņām, celiņiem.. :) Atklājām lidmašīnu mūsu rajonā! :) Tas tiešām bija pārsteigums mums abiem. Un arī šautuvi ieraudzījām. Interesants mums tas rajons. :) Skaidrs ir tas, ka arī turpmāk apkārt daudz ložņāsim. ;) Gribas taču izpētīt rajonu, kurā dzīvo.
Un vēl nevaru beigt priecāties par hipeastriem. Izskatās, ka sārtais plāno mani ar vēl vienu ziedu iepriecināt. Un vēl viens it kā plāno ziedu man parādīt. Bet trešais pagaidām tikai lapu galiņus rāda. Varbūt arī tas uzziedēs. :)
Ak, jā! Viens no Ziemassvētku kaktusiem arī sāk raisīt pumpurus. Pārējie divi vēl snauž. Izskatās, ka vismaz daļai no puķēm patīk jaunajās mājās. :) Tas ļoti priecē! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 2nd 2024, 9:16 am GMT.