smth
Commenting To 
24th-Oct-2020 11:49 pm - Mežrozīšu meklējumos
1024

Šodien patiesībā bija forša diena, jo dzīvojām pavisam bez steigas. Piecēlāmies diezgan vēlu, bet šodien jau drīkst - nekādi darbi nav nokavēti. ;)
Izvilku Ž.pastaigāt. Aizbraucām līdz Zaķusalai tieši tajā brīdī, kad tur notvēra četras dienas atpakaļ ieklīdušo alni. Sākumā nevarējām saprast, kāpēc ir gan policija, gan glābēji. Spriedām, ka kāds slīkonis varētu būt, bet vakarā ziņās tika izstāstīts, ka tas bija alnis, kuru tur tvēra. Notvēra un aizveda uz Liepājas pusi, lai dzīvo.
Izstaigājām Zaķusalu. Diemžēl mežrozīšu augļus kāds pirms mums nolasīja. Nedaudz pašās galotnēs bija palicis, to arī nolasījām mēs abi. Pāris reizēm mums pietiks.
Bet vispār ir nedaudz žēl, ka Zaķusala mums šobrīd nav vairs tik tuvu. Mums patika tur staigāt. Un Lucavsalā arī. :)
Mājās atnācu sakarsusi (jo par siltu saģērbos), bet priecīga. Tomēr tādā atvasarā ir dikti labi ārā! :)
Vēl vakar, ejot mājās, sapratu, ka liela daļa cilvēku arī ārā ne pārāk vēlas ieturēt distanci. Dažos brīžos apsvēru domu, ka jāvelk maska arī ārā, bet nu pagaidām saka, ka ta ir pietiekami droši.. Ceru, ka tā arī ir.
Vēl šī vakara prieks, šovs "Tanci". Atkak divas stundas absolūta prieka un baudas. :)
Vakarā atvēru logu un izlaidu Trišu un Pušu pastaigāties. Ik pa brīdim ieskrēja istabā sildīties, bet tā - diezgan ilgu laiku pavadīja ārā. :) Varētu arī ilgāk varbūt viņām ļaut ārā uzturēties, tomēr es baidos, ka viņas nav tik norūdītas.. Galvenais jau ir tas, lai nesaaukstētos abas.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 4th 2024, 9:34 am GMT.