smth
Pakaļ "Julia Rose" 
18th-Oct-2020 08:02 pm
1018

Vairākas dienas mājās nodzīvoju nosacītā pašizolācijā. Šodien bija iemesls izlīst ārā no mājām - aizbraucu pakaļ savai jaunajai peonijai "Julia Rose". Nolēmu, ka Vecumnieki nav tik tālu, lai nevarētu pati paņemt savas puķes sakni. Un jāatzīst, ka šis bija pareizs lēmums. Pirmkārt jau tādēļ, ka dabūju ļoti lielu sakni! Tā meitene, ar kuru biju sarunājusi šo saknes pasūtīšanu, atzina, ka tie, kuri vēlējās izmantot omnivas pakalpojumus, saņēma mazākas saknes, jo kaut kā kastē tās bija jāieloka. Toties tie, kuri brauc pakaļ, tie dabū lielākās. ;) Tagad tikai jācer, ka labi ieaugs šī sakne mūsu dārzā un ziedēs skaisti - tieši tā, kā bildēs redzams.
Jāatzīst, ka tieši bildēs redzētais mani mudināja iegādāties šo peoniju - jā, nav pārāk pildīta, toties ir divās krāsās. :) Neparasta. :) Tiešām ceru, ka dzīvē tā būs tikpat skaista.
Brauciens šodien arī bija foršs. Sākumā laiks bija pelēks un nedaudz līņāja, bet atpakaļceļā tāds skaists rudens - saulīte spīd un silda, koki pamazām uzvelk savus zelta un sārtos mētelīšus, bet tomēr joprojām nav sajūta, ka ir oktobra otrā puse. Salnu trūkums dara savu. :)
Braucu no Vecumniekiem un atcerējos, kā pirms vairāk nekā 10 gadiem tik daudz vizinājos apkārt vienkārši tāpat - lai piepildītu savas brīvdienas, lai fotografētu, lai vienkārši brauktu kaut kur. Šobrīd kaut kā esmu kļuvusi par mājās sēdētāju. Braucu tikai tad, kad tiešām vajag. Vairs nav tādu spontāno braucienu, tad virzienu izvēlies instinktīvi. Varbūt tas būtu jāatsāk? :)
Un vēl dienas mazais prieciņš - vienā tv kanālā pamanīju, ka tiek rādīta "Gredzenu pavēlnieks" pirmā filma. Savādi, ka tā sakrīt - pirms pāris dienām noskatījos filmu par Tolkīnu, tad nolemju izvilkt no grāmatu plaukta viņa grāmatas, un uzreiz tiek piedāvāts arī noskatīties filmu vēlreiz. :) Bet par filmu.. jāatzīst, ka toreiz, 2002.gadā filma izraisīja "wow" reakciju. Gāju uz ķinīti, sajūsminājos, gaidīju nākamo filmu. Tagad ir nedaudz rāmāka reakcija, bet vienalga jāatzīst, ka kopumā - joprojām patīk šī filma. ;) Būs jānoskatās arī pārējās divas filmas, lai ir pabeigtības sajūta. ;)
This page was loaded Apr 16th 2024, 9:29 pm GMT.