smth
Slinkā sestdiena ar grāmatu rokās 
17th-Oct-2020 10:38 pm
1017

Apkure mājās tā arī nav vēl pieslēgta. Nevar teikt, ka ir šausmīgi auksti. +19-+20 grādi joprojām mājās ir, tomēr krietni patīkamāk būtu, ja būtu pāris grādus siltāk.
Ko tādā dienā darīt? Lasīt! :) Tā kā pavasarī daudz skatījos datorā piedātāvās izklaides, tad šobrīd nolēmu vairāk pievērsties grāmatu lasīšanai. Pabeidzu beidzot tās "Četras blondīnes" pabeidzu. Cik pirmais stāsts viegli lasījās un šķita pietiekami interesants un izklaidējošs, tik ļoti uz beigām mocījos. Neuzrunāja nemaz. Diemžēl. Līdz ar to kārtējo reizi pārliecinājos, ka tik viegla literatūra mani itin nemaz neaizrauj. Reiz pa reizei laikam starp graudiem jāiebirst kādai sēnalai, lai vēl vairāk novērtētu pēc tam to, kas patīk un šķiet interesants.
Pabeigusi šo grāmatu, šodien sāku lasīt Trūmena Kapotes "Brokastis Tifānijā". Atšķirīga no filmas. Savādāka. Nemitīgi jācenšas aizgaiņāt projām filmas iespaidus.
Viena nedaudz skumja ziņa. Vietne, kur izvietoju savas dienas bildes ar 1.decembri tiek slēgta ciet. Šķiet, ka paliks tikai dienas apraksts šeit un dienas bilde datorā, ja neatradīšu labu alternatīvu.
Un vēl.. kā jau sestdienā, atkal viss vakars pavadīts skatoties "Tanci". Atkal viens lielisks atlases koncerts. Izskatās, ka tiešām šī sezona būs bezgala aizraujoša un krāšņa. ;) Līdz Ziemassvētkiem būs man brīnišķīgi sestdienas vakari. :)
This page was loaded Apr 26th 2024, 11:35 am GMT.