smth
Commenting To 
29th-Sep-2020 08:39 pm - Četras paziņas uzreiz!
0929

Dienas prieks viennozīmīgi ir četras paciņas no iherb. Un pamatā viss man. Tikai ziepes Olgai jāiznes. Visu septembri regulāri izmantoju iespēju iegādāties dažādus labumus ar 24% atlaidi. Tagad pirmās paciņas, kas saliktas vēl augusta beigās un jau septembra sākumā, sāk pienākt. Jā, šobrīd sanāk, ka taisu nedaudz krājumus, jo zinu, ka ir paredzētas izmaiņas saistībā ar nodokļiem. Līdz gada beigām plānoju vēl vairākas paciņas sakomplektēt un pasūtīt, lai tiešām krietnu brīdi nav jāraizējas par to, ka nav savlaicīgi pasūtīts. ;) Gribu šo to no korejiešu kosmētikas pasūtīt, šis tas no vitamīnu plauktiem arī jāpagrābj. :)
Dienas kreņķis Ž. veselība. Labi, ka beidzot tomēr viņš aizbrauca pie ārsta. Nu, ko.. būs jākoriģē diezgan pamatīgi ēdienkarte, dzīvesveids. Nav cita varianta. Man jau, ja godīgi, nav pārāk sarežģīti pielāgoties viņa ēdienkartei, jo pamatā jau tieši tā arī dzīvoju. Viņam būs grūtāk, bet.. ja gribas kvalitatīvi dzīvot uz priekšu, tad nav variantu.
Darbā atkal sajutu to, ka boss ir priecīgs, ka esmu atpakaļ - viņam atkal ir sparinga partneris. Daudz diskutējam par Satversmes tiesas lietu.
Kas vēl? Nu, jā, mana draudzene migrēna šodien atkāpās tikai ap pusdienslaiku. No rīta jau šķita, ka rakstīšu bosam, ka nevarēšu strādāt, tomēr sāku kustēties, ielīdu karstā dušā un pamazām, pamazām sāpes atlaida.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 6th 2024, 3:59 am GMT.