smth
Valmieras rogainings. Ūdens un dubļi 
25th-Jul-2020 09:46 pm
0725

Visslapjākais rogainings. Sākumā viss bija forši - saulīte spīd, ir silti, visi kontrolpunkti tiek ātri atrasti. Neparasti labi viss iet un pēc tam viss kaut kā sabojājās. Sāka līt lietus. Šobrīd pati smejos par to, ka, nonākot pie dzirdināšanas punkta, sāka līt lietus un es patiesā nepatīkā pateicu "fui". Tajā brīdī es vēl nezināju, kā diena mainīsies..
Pāris stundas ar pārtraukumiem lija lietus. Jā, labi, ka bija lietusjaka līdzi. Vismaz sākumā tikai kājas un seja slapja.
Tad pakļāvāmies kā Ilze teica "vadātājam un sekotājam". Starp diviem kontrolpunktiem purviņš. Visi devās tam parī. Mēs arī ielīdām purvā. Tā bija liela kļūda, jo pēc "ziloņu bara" purvs jau krietni izbradāts. Paskatījos rezultātos - ceļš starp punktiem pa purvu ilga 45 minūtes. Absolūti muļķīgi patērēts laiks. Un arī spēki. Pirmā reize, kad izmirku viscauri. Sākumā līdz viduklim, bet pašās beigās līdz lāpstiņām bridu pa purvu. Labi, ka Imants uzņēmās vadību - vispirms pats pārgāja posmiņu, tad nāca pakaļ mums ar Ilzi. Pa vienai vien viņš mūs veda pāri, stāstīja, kur sataustījis kokus zem ūdens. Bija traki patiesībā. Pārgalvīgi. Labi, ka izkūlāmies sveiki un veseli, labi, ka viss labi beidzās.
Laikam vairāk nekā pusi laika bijām slapji. Labi, ka kustējāmies visu laiku. Labi, ka mašīnā bija rezerves drēbes un visu varēja pārģērbt. Ļoti ceru, ka nebūšu saaukstējusies. Tas nu gan man nemaz nav vajadzīgs.
Šobrīd saprotu, ka muļķīgi bija līst purvā. No otras puses...īsts rogainings taču nevar būt tīrām un sausām drēbēm un apaviem.
Skaidrs ir viens. Vairs nekādu purvu. Toties pa strautu/upīti līdz potītēm un nedaudz virs - nekādu problēmu! :D
Lai arī kā bija, pozitīvo emociju ir daudz. Un šoreiz medaļa ir pelnīta. Trīs no sešām ir. Esam tieši pusē. Tagad tikai divas Rīgas un Madona.
Paldies maniem abiem komandas biedriem! Bez viņiem nekur! :)
Un vēl.. pašai šobrīd neticas, ka visus mudinu, ka mums jāsavāc šogad visas sešas medaļas, lai ir pilns komplekts. Agrāk nevarēju ilgu laiku savākties šai aktivitātei, bet tagad nevaru apstāties. Ievilka mani rogainings. Ļoti. ;)
This page was loaded Apr 20th 2024, 12:26 am GMT.