smth
Commenting To 
14th-Jul-2020 08:53 pm - Mēs atkal satikāmies!
0714

Izložņāju rogainingā mežus, krūmus, garo zāli un nekā. Bet te..vilks viņu zin` kur, noķēru ērci. Nimfu. Vakar vakarā vēl nebija. Šorīt no rīta jau bija. Vispirms, protams, nočortojos, jo tikai tas vēl man šobrīd trūka. Bet nu lādēties var cik uziet, tomēr tas nerisina situāciju. Izpētīju, kur ir tuvākā vieta, kur to sīkaļu no manis var noņemt. Izrādījās - diagnostikas centrā. Aizgāju jau uzreiz pēc astoņiem, bet bija jāgaida līdz 9.00, kad vakcinācijas kabinets sāk strādāt. Darbiniece pat pabrīnījās, kā es to sīkaļu pamanīju. Bet es pie sevis pasmīnēju par to, jo pieredze jau man ar tādām sīkaļām ir. Iepriekšējā bija tieši tādi pati.
Tā kā biju ieprieks lasījusi, ka Centrālā laboratorija var notestēt ērci uzreiz uz abiem - encefalītu un borēlijām, devos ar savu ērcīti uz šo laboratoriju. Pa ceļam izdomāju, ka jātestē ne tikai ērce, bet pie reizes arī pašai jāpārbaudās, vai trešā pote nav bijusi pārāk vēlu, vai antivielas ir. Domāts, darīts! Viss ir nodots testēšanai, tagad tikai rezultāts jāsagaida.
Pasmaidīt nācās arī laboratorijā, jo tur strādājošā darbiniece atzina, ka ne pārāk paēdusi tā ērcīte izskatās, līdz ar to diezin vai pārāk ilgi sēdējusi uz manis. Tas, protams, nedaudz nomierināja, jo tā ir cerība, ka gadījumā, ja ērce ir slima, ne pārāk daudz borēlijas manī iekļuvušas.
Vārdu sakot, esmu mierīga šobrīd, bet gaidu ļoti rezultātus.
Vēl Triša šorīt no rīta gulēja smuki starp mums ar Ž. Sen šādi viņa nav gulējusi. Tiesa, kad es viņu netīšām pamodināju,viņa nedaudz paklepoja - kādas sekundes 5-10. Atkal nepaguvu ierakstīt to. Bet nu vismaz šobrīd pierakstu viņas klepus lēkmes, lai varam izstāstīt visu, kas un kā. Puša no rīta iekārtojās aiz aizkariem uz palodzes. Patīk viņai tās palodzes..un puķes arī. :)
Darbā šodien rosīga diena, neskatoties uz to, ka galvā diezgan daudz domu par to nelaimīgo ērci. Un atkal nācās pārslēgties starp dažādiem jautājumiem.. Cilvēks-orķestris.
Nu, ko.. jānoskatās kārtējā Parkera Šnabeļa sērija par zelta rakšanu Austrālijā, nedaudz jāpalasa un jāiet gulēt. Rīt būs sarežģīta diena darbā.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 3:56 am GMT.