smth
Grāmatai vajag lasītāju 
13th-Jul-2020 10:20 pm
0713

Vakar vakarā Ieva iemeta ziņu sejiņu grāmatā, ka ir virkne grāmatu, no kurām viņa vēlas tikt vaļā, un es šo to noskatīju. Atkal daži kopotie raksti, atkal dažas grāmatas, kuras gribētos vēlreiz pārlasīt un pēc tam atdot Luetai. Vispār, ka tā padomā, pēdējā pusgada laikā man ļoti daudz grāmatu ir atnācis - no Jura dzīvokļa, pati šo to nopirku, tagad vēl no Ievas. Būs drīz jādomā par to, kur visas grāmatas izvietot. :)) Vai arī būs tiešām ļoti rūpīga revīzija jāizveic, lai sašķirotu, kura grāmata kur dosies. ;))
Pēc darba iekāpu mašīnā un aizlaidu līdz Asariem. Ievas māja ir nedaudz mainījusies šo dažu gadu laikā. Pamazām remontējas un tas ir forši. Ieva tagad dzīvo kopā ar mammu. Tā noteikti ir ērtāk viņām abām šobrīd.
Papļāpājām par šo un to. Bija tiešām prieks viņu satikt. :)
Un man vēl prieks bija par to, ka vienkārši izmetu loku ar auto. Ir tomēr bezgala labi tā darba dienas vakarā braukt. Atbrauc mājās tomēr krietni pavēdinājis galvu.
Darbā joprojām daudz darba. Cenšos visus ugunsgrēkus nodzēst, galus nokopt utt. Nedaudz aizrīšanās sajūta ir. Nu, un besītis arī par to, ka vingrināšanās vēstule tik ātri netop. Bet ceru, ka izdosies arī šo darbu izdarīt.
Vēl pašai prieks par to, ka vakarā atkal atgriezos pie lasīšanas. Kādu brīdi vakaros vairs nebija spēks kaut ko lasīt, bet šovakar kaut kā viss ir savādāk. Un tas mani priecē. ;)
Bet vispār..jūtos nogurusi.
This page was loaded Apr 19th 2024, 3:13 am GMT.