smth
Svēt-diena! 
12th-Jul-2020 09:36 pm
0712

Vakar vakarā likās, ka šodien kājas briesmīgi sāpēs, bet šorīt ir gandrīz normāli. Laikam gan tas, ka esmu atsākusi katru dienu iet uz darbu un nedēļas laikā nostaigāju aptuveni 50 km, ir pietiekami labs treniņš, lai pēc rogaininga 26 km nejustos beigta.
Diena šodien tiešām sanāca svēt-diena! Izgulējos, piekārtoju māju, izmazgāju jaunos aizkārus un piekārām pie stangām, izgludināju tīrās drēbes, ēst sagatavoju.. Vārdu sakot - rosīga, bet mierīga diena mājās.
Pēcpusdienā nolēmu aizbraukt līdz K-Senukai Ozolā. Likās, ka atradu aizkarus, bet tomēr, līkumu pa veikalu izmetot un atgriežoties, sapratu, ka īsti pie sirds tie aizkari man neiet. Noskatīju gan dažus citus sīkumus mājai, ko ar laiku varēs nopirkt. Gala rezultātā no K-Senukai izgāju ar našķīšiem kaķiem. :D Pēc tam vēl iegāju Dino-zoo un nopirku vēl našķīšus. Kopš mums ir aktivitāšu dēlītis, kaķiem biežāk nopērkam našķīšus, lai palutinātu un arī nodarbinātu viņas. ;)
Par pārsteigumu man tur pamanīju Viktoru. Laikam gadus 15 nebiju viņu redzējusi. Īpaši nav mainījies, tik vien kā nedaudz vecāks. Nedaudz uzjundīja atmiņas iz pagātnes. Īpaši divi Līga vakari - Pāvilostā un Raunā.
Vispār ir nedaudz savāda sajūta - cilvēks no manas pagātnes. Pazīstams un reizē arī ļoti svešs.
Pievakarē vēl aizskrēju līdz pieturai paņemt no Sanitas maisiņus ar pasūtījumu. Un atkal secināju, ka dikti patīk man mūsu zaļais rajons. Patīk izskriet cauri parciņiem, kur šobrīd vēl joprojām smaržo liepas. Patīk putnu čivināšana. Burzmu, steigu, pilsētas skaļumu esam nomainījuši pret mieru. Ir ļoti labi šeit. :)
This page was loaded Apr 24th 2024, 12:10 pm GMT.