smth
Vārda diena turpinās! :) 
19th-Jun-2020 07:57 pm
0619

Tā kā ir piektdiena, mana īsā darba diena, šodien strādāju no mājām. Lielie darbi ir apdarīti, tāpēc šodien pamatā tīrīju pastkasti. Šajās brīvdienas notiks rārēja uz outlook, būs jauna un skaista pasta dzīve, tomēr vecā pasta kaste ir jāsakopj, jāsaprot, kas no tā visa, kas pa šiem daudziem gadiem ir iekrājies, tiešām ir vajadzīgs. Jā, vēl piecus gadus vecā pasta kaste būs pieejama, tomēr saprotu, ka nevajadzētu atlikt arhivēšanas darbus. Pēc pieciem gadiem attapšos un sapratīšu, ka šis tas vērtīgais ir pazudis.
Šodien piezvanīja Inese. Saruna pamatā mums bija par salidojumu. Daži aktīvisti ir izdomājuši, ka būtu lieliski satikties pēc 20 gadiem. Nevaru teikt, ka es ārkārtīgi vēlētos visus savus kursa biedrus satikt. Atzīšos godīgi - ir daļa kursabiedru, kuri ir mani paši uzmeklējuši tādēļ, ka strādāju konkrētajā jomā. Tie, kuri uzmeklē, tie arī paliek regulārie zvanītāji vai rakstītāji. Ir daļa, kuriem es sekoju un kuri man seko sociālajos tīklos. Vienīgā, ar kuru ciešāks sakars ir Inese. Bet ar viņu jau mēs tāpat varam satikties, sazvanīties.. ;) Inesei ir līdzīga veida pārdomas.
Papļāpājām ar viņu arī par dzīvi un sadzīvi. Prieks, ka viņa teicās labprāt atbraukt pie mums uz sālsmaizi. ;)) Vispār kādā brīdī vajadzētu sarīkot mazu sālsmaizes pasākumu - ar vīnu, alu, uzkodām. :)) Vēl jau remonts te jātaisa, bet tas nekas. ;)
Strādāšanai no mājām tomēr ir savi plusi. Kamēr strādāju, trīs drēbju tūres izmazgāju. Mājās ir tik silti, ka divas pa dienu ižzuva. ;)) Tas man šeit ļoti patīk - drēbes nesasmok, arī biezās drēbes žūst labi. ;)
Pēc darba laika beigām māju piekārtoju, grīdas izmazgāju. Patīk tīras grīdas - patīk staigāt basām kājām un nejust to, kā kājas pie grīdas līp. ;) Tā kā priekšā rogainings un tad brauciens brīvdienās uz laukiem, tad šī diena tiešām bija ļoti vērtīga, lai piekārtotu māju un pēc svētkiem atgrieztos bez rūpēm un raizēm. ;)
Bet dienas prieks ir Leo dāvana. Četras burvīgas grāmatas. Jo īpaši patika krievu virtuves grāmata. Tik skaista!!! Šķirstīju visas un jau šo to pamanīju, ko varētu sagatavot tuvākajā laikā. :) Paldies Leo par brīnišķīgu dāvanu! :) Un sidru es pataupīšu kādai īpašai reizei, kad varēšu aukstu atvērt un pa malciņam vien malkot. :))
Bet, ja nedaudz par nekustamā īpašuma lietām. Mamma ar tēti šobrīd kārto zemesgrāmatas. Saprotu, ka patiesībā viņiem ir diezgan sarežģīti tas viss. Pirmkārt jau tas, ka iestādes nav atgriezušās normālā, klātienes darbā, līdz ar to nav tik vienkārši visu nokārtot. Viss, kas ir attālināti, rada zināmu stresu. Jaunam cilvēkam tas varētu būt zināms stress, bet nu vecāka gadagājuma cilvēkiem..Un, ja vēl sākas visādas saites, internetmaksājumi utt., tad vispār ir 'čau'. Tomēr...tomēr ir skaidrs, ka īpašumlietas ir jāsakārto, jo pēc laika tas būs vēl sarežģītāk.
Kas vēl? Ak, jā! Šovakar noskatījos dokumentālo filmu "Parasta okupācija" par 1940.gada jūnija notikumiem. Ļoti daudz pārdomu par to visu. Žēl, ka vairs nav dzīvi vectēvs un vecāsmammas, nav kam pajautāt par to, kā tas viss izskatījās no cilvēka parastā viedokļa. Un vēl aizdomājos par to, kā būtu, ja būtu..
Nu, ko.. Rīt rogainigs. Nedaudz uztraucos, jo karsti.. Pirmā reize, kad tik lielā karstumā došos rogainingā. Jo īpaši pilsētas rogainings varētu būt liels izaicinājums, jo mūri piekarsuši. No otras puses, mums ir zināma cerība tomēr izturēt, jo mūsu grupa startē tikai piecos vakarā. turam īkšķus, lai viss ir labi!
Un, runājot par karstumu, mājās +26- +27, bet nejūtu grūtumu. Caurvējiņš glābj. :)
This page was loaded Apr 26th 2024, 8:08 am GMT.