smth
Pirmdiena - ideāls laiks, lai atgrieztos vakarā 
15th-Jun-2020 10:44 pm
0615

Šodien mana darba diena pagāja laukos. 210 km no biroja, bet nejutu nekādu atšķirību. Diemžēl šodien laikam bosam bija kreisās kājas diena, jo zvanīja bieži un raustīja par pašsaprotamām lietām, kur varētu iztikt bez liekas raustīšanas. Es pat kādā brīdī sāku domāt, ka viņš laikam pieņēma, ka es šodien nestrādāšu. Formāli būšu attālinātā darbā, bet reāli kaut kādus savus darbus darīšu. Ai, kā viņš kļūdījās! Es tiešām šodien centīgi strādāju, lai rīt visu uz vietas varētu ātri pabeigt un izlaist ārā.
Zināmā mērā tomēr labi bija tas, ka ik pa brīdim lija lietus. Vismaz nebija tik liels kārdinājums aizšmaukt līdz dārzam. ;)Tiesa, vakarā, projām braucot, nespēju atturēties un nogriezu krietni daudz dažādu īrisu. Mājās saskaitīju, ka vismaz 11 dažādas šķirnes. Turklāt liea daļa ir no jaunajām - lielziedu, kruzuļotajām. Trīs peoniju pumpurus arī paņēmu, tomēr izskatās, ka vēl kāda nedēļa jāpagaida - tad būs pumpuri pietiekami lieli. ;)
Sāku domāt, ka īsti neatceros, kad bija pēdējā reize, kad no laukiem vedu uz Rīgu īrisus. Parasti jau šajā laikā man ir Ženēva, līdz ar to visi īrisi nozied un man tikai bildīšu prieks. Šogad viss ir savādāk. Mājās ir skaistums! Tiesa, sapratu, ka laikam pāris lielās vāzes ir jānopērk, jo laika gaitā pa vienai vien tās ir aizgājušas...
Ceļš uz Rīgu, kā jau pirmdienas vakarā, diezgan mierīgs. Jā, vairāk fūres brauc, bet trako, pārgalvīgo braucēju nav tik daudz. Pat Liepkalnos tukšums! Kad iegāju veikalā, bija tikai viens pircējs. :) Ideāli! :)
Pēc pāris naktīm laukos tomēr ir forši atgriezties mājās. Paguvu sailgoties.
Un, neskatoties uz to, ka neko īsti laukos neizdarīju, bija labi satikt vecākus.
This page was loaded Apr 24th 2024, 3:10 am GMT.