smth
Grāmatu lasīšanas diena 
7th-Jun-2020 10:12 pm
0607

Svētdiena. Lietaina diena. Ideāla diena grāmatas lasīšanai! Visu dienu lasīju. Pabeidzu "Silva rerum" trešo daļu. Beigās jau pat tīri labi iepatikās. Skaidrs, ka ceturto daļu nopirkšu un izlasīšu.
Aizdomājos par to, vai piedāvāt šo grāmatu lasīšanai vecākiem. Tētim visdrīzāk var nepatikt. Mammai - varbūt arī patiks. Jā, tāda diezgan rāma, lēna, tomēr ļauj nedaudz labāk ieskatīties tajos senajos laikos.
Un, kad viena ir pabeigta, citai var ķerties klāt. Reiz jau "Kafka" ķēros klāt, bet nekur tālu uz priekšu netiku. Ceru, ka šoreiz būs savādāk. ;)
Luetai šodien vārda diena. Kalendārā vēl nav ielikta, bet kā papildus vārdi jau ir minēta. Nu, vismaz vairs nav maija datums, kas ir visiem, kuriem ir "ne-vārdi". :)
Šajā mājā pirmo reizi uzcepu vafeles. Tas ir mans glābiņš tām reizēm, kad gribas kaut ko garšīgu, bet nezini - ko tieši, tad jācep pufīgās vafeles. Ātri, vienkārši. Turklāt ir iespēja variēt - ēd "pliku", vai virsū kaut ko sakrāmē. :)
Šodien izmantoju iespēju no Rimi pasūtīt augļus, dārzeņus. Atkal bija krietna atlaide uz maniem iemīļotajiem produktiem, turklāt bija arī papildus atlaide tiem pasūtījumiem, kurus atbrauc paņemt. Bez variantiem - tāda iespēja jāizmanto. ;)) Ja godīgi, tiešām esmu jau ļoti pieradusi pie tā, ka uz veikalu aizbraucu tikai paņemt maisus. Nav jātērē laiks veikalā, pie kases.. Viss smuki salikts, atliek vien aizvest līdz mašīnai un ienest dzīvoklī. Ir pilnīgi skaidrs, ka šis ieradums tiešām ir jau ārkārtīgi nostiprinājies. Šobrīd vairs nemaz no šī ieraduma negribas atbrīvoties.
This page was loaded Mar 28th 2024, 10:44 am GMT.