smth
Replying To 
8th-Jun-2020 03:21 pm
nu vot es atkal lasīju, ka laima laikam tieši vajag, lai kārtīgi piesūcas, jo borēlijas dzīvo ērcei vēderā, zarnu traktā. Attiecīgi var nonākt brūcē tikai, ja ērce kārtīgie piekodusies un /vai sāk vemstīties..
Ar tiem pleķiem ir tā, ka to ar lasīju, ka 40% gadījumu varot pat nebūt pleķis nekāds. A nespecifiskie simptomi tādi, ka ej sazini.. tur viss zem tiem var būt apakšā, tai skaitā mēness fāžu maiņas un parasta neizgulēšanās..
Kad bērnam bija pieķērušās 2x mazās ērcītes (tās pat vispār bija nimfiņas), toreiz visu iespējamo par šito izlasīju, jo viena bija paguvusi arī pamatīgi piesūkties - tāda maza sarkana "krevelīte" ar kājiņām nokrita nost, kad ar pirkstu pabakstīju..
Arī ar antivielām bija tā, ka analīzes jau taisījām pietiekami vēlu, lai redzētu, ka toč ir/nav (šķiet 2mēn), jo nu gadu vecu bērnu bakstīt lieki ar negribējās.. Uzrādīja kaut kādus skaitļus (gadu vecam bērnam!!). Aktīvā slimošana tur laikam bija tuvu 0, bet tas pārslimošanas cipars bija zem tās normas, lai uzskatītu par pozitīvu, bet tomēr diezgan tuvu. Ap 0 tur toč nebija.. Vēl arī vēlreiz kkad BKUS taisīja tās analīzes (citu iemeslu dēļ nonāca, izsitās uz kājas kkādi sarkani pleķi, iekoda kakla'un galvā, ja kas), uztaisīja arī tās analīzes. Negatīvas.. Ar to Laima tur nekas nav vienkārši. atliek pārkrustīties un iet mežā vai sēdēt dzīvoklī.. :(
Reply Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 5th 2024, 12:45 am GMT.