smth
Commenting To 
1st-Jun-2020 08:11 pm - Beidzot atbrauca kaste un vēl viens sveiciens!
0601

Krietnu brīdi domāju, kas būs dienas bilde, tomēr nolēmu, ka šī sabojātā kaķīšu kaste būs dienas bilde. Ilgi gaidījām to. Kur tik tā nebija - no Vācijas aizbrauca uz Luksemburgu, tad Beļģiju, tad atpakaļ uz Vāciju un beigās caur Poliju un Lietuvu uz Latviju. Ieraugot kasti domāju, ka daļa sīkāku mantu būs pazudušas ceļā, tomēr, atverot, sapratu, ka atkal cietuši tikai našķīši - divas kastītes no sešām. Nav tik traki tomēr. It kā visu sabildēju, domāju, ka sūtīšu pretenziju, bet sapratu, ka zaudējums vien pāris euro, līdz ar to negribas ķēpāties ar to visu.
Un bilde miglaina tādēļ, ka rokas līkas. :D
Toties Pušai un Trišai ir daudz labumu atnācis. Par sakrātajiem punktiem paņēmu gudro dēlīti - lai viņas abas sēž un makšķerē no tā ārā našķīšus. Pamēģinājām jau šovakar. Šo to uzreiz meitenes atkoda, bet nu caurspīdīgie trauciņi sagādā grūtības - nesaprot, ka caurspīdīgajā no augšas jālien. ;) Forši, ka atnāca arī daudz konservu un sausā barībā, un dažādu veidu našķīši. Tagad vismaz uz mēnešiem diviem vai trīs būs miers.
Vēl šodien visu dienu darbā bija Astra. Viņa bija nodeleģēta apsveikt mani kolektīva vārdā. Manai palodzei būs prieks - balta acālija tagad dzīvos manās mājās. Nezinu gan, kā izdosies mums sadzīvot, jo nekad tāds augs man uz palodzes nav audzis, tomēr ceru, ka viss izdosies. :) Prieks ir arī par to, ka meitenes šoreiz tik ļoti uzminēja ar atklātni - skaisti īrisi. Vienkārši lieliska atklātne! :)) Nu, un dāvanu karte Zvaigznē vienkārši ideāli, jo varēšu "Silva rerum" ceturto daļu tur nopirkt. ;) Lai arī dikti lēnām tās grāmatas lasīšana man iet.
Darbā šodien atkal daudz sanāca ar bosu komunicēt. Rīt iet DL grozījumi komisijā. Nevar zināt, kā tur viss noritēs. Nedaudz ir stress. Tomēr es ļoti ceru, ka viss būs labi.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 7:54 pm GMT.