smth
atnākt uz darbu :) 
23rd-Apr-2020 10:32 pm
0422

Un tomēr ir ļoti savāda sajūta. Šorīt atkal dzīvoju pēc iepriekšējā režīma. Agrais rīts, garā pastaiga uz darbu un atpakaļ, visa diena ofisā. Un tomēr ļoti neparasta sajūta. Ielas diezgan patukšas no rīta. Katrs pretīmnācējs, kas krekšķina, šķauda vai klepo, izraisa mazu paniku.
Darbā uz vietas, spriežot pēc atslēgu saraksta, nav nemaz tik daudz cilvēku. Mūsu stāvā šodien mēs ar bosu bijām, Imants, Ilze (uz īsu brīdi), Juris, Elīna. Un viss. Visi pārējie mūsu stāva iemītnieki strādā attālināti. Tiesa, pēcpusdienā, kad boss bija aizgājis uz otro māju, viņš atzina, ka mēs esam izņēmums, jo ir departamenti, kas joprojām 100% nāk uz darbu. Visi. Katru dienu. Mēs šobrīd 100% esam attālināti un nākam tikai tad, kad ir kādi dokumenti, kurus reāli fiziski jāizlaiž ārā. Tomēr eparaksts ir viena burvīga lieta - uzraksti atbildi, ieliec sistēmā un viss! Nekādas drukāšanas, nekādas skriešanas pakaļ parakstiem. Ideāli! Bet diemžēļ ne visiem vēstuļu rakstītājiem ir eparaksti. :( Tāpēc arī nākas nākt uz darbu.
Un tomēr ir viens liels pluss šādām dienām, kad neesi mājās. Riktīgi izvēdini galvu un līdz vakaram jau pagūsti sailgoties pēc mājiniekiem. :)) Un mājinieki gaida tevi ļoti, ļoti.. :))
Vakarā mājās gāju atkal ar lielu loku. Pašausminājos par to, ka tomēr ir cilvēki, kuri parciņos, skvēriņos sēž lielākās kompānijās kopā. Trīs draudzenes atvedušas savus mazuļus uz skvēru, lai izskrienas, kārtīgi pavizinās ar skrejriteņiem, bet pašas bariņā sēž. Distancēšanās? Tas nav viņām! Saule spīd, ir silti, tādēļ ir noteikti jāiet visiem kaut kur ārā. Mjā... Tā mēs vēl ilgi nevarēsim atsākt normālu, ierasto dzīvi. Diemžēl.
Ja godīgi, tad šodien noguru vairāk nekā iepriekšējās dienās. Jā, agrais rīts, 10 km nostaigāti, diezgan daudz darbi izdarīti. Bet ir laba sajūta. Mana ikdiena ir nedaudz "atšķaidīta". Turklāt bija iemesls matus ieveidot, acis uzkrāsot, iesmaržoties.. ;))
Šķiet, ka turpmāk kādu dienu nedēļā tomēr iešu uz darbu.
Vēl šodien ieguvu savā īpašumā vairākas Viktora Hausmaņa grāmatas. Radio bieži dzirdēju dažādus raidījumus, kurās viņa rakstītais ir citēts, tādēļ jau krietnu brīdi skatījos uz kādas grāmatas iegādi. Bet šoreiz sakrita tā, ka purniņu grāmatā viena kundze ielika pārdošanai Hausmaņa grāmatas, es tās arī paņēmu. :) Būs ko lasīt. Tiesa, pagaidām atstāju šīs grāmatas darbā - karantīnā. :D
Vēl šodien vakarā sanāca sarakste uz Juri, jo Jurim taču vārda diena. :)) Viņš aicināja paņemt atlikušās grāmatas, kas palikušas jaunajā dzīvoklī. Teicu, ka tad, kad varēs atkal satikties, tad paņemšu. ;) Izglābām daudz labas Lūcijas Gadziņas krātās grāmatas - gan mums mājās tās ir, gan Luetai aizvedām.
Un vēl šodien daudz domāju par Zigu. Divus gadus atpakaļ šajā dienā bija bēres. Divi gadi.. :(
Comments 
25th-Apr-2020 04:58 pm
mums uzlikts, ka visiem obligāti vajag eParakstus.
praktiski visi ir mājās ( mūsu nodaļa noteikti).
25th-Apr-2020 05:10 pm
Tas labi. Lieliska pieeja!
Bet mums joprojām ir tādi, kas raksta papīra formātā vēstules, līdz ar to man arī atbilde ir jāraksta papīrformātā. :(
This page was loaded Apr 27th 2024, 8:17 am GMT.