smth
Commenting To 
20th-Apr-2020 10:11 pm - auto-pasts-veikals un... paranoja
0420

Šodien diezgan rosīga diena.Gan daudz darbus izdarīju, gan auto aizvedām salabot un atvedām atpakaļ. Jācer, ka viss būt kārtībā ar sailentblokiem un stāvbremzi. Tuvākajā laikā mēģināsim atkārtoti iziet tehnisko apskati.
Šodien aizbraucām līdz mūsu pastam, lai saņemtu divas paciņas, kas kādu laiciņu atpakaļ tika pasūtīta. Šoreiz šis tas Astrai, šis tas vēl vienai paziņai un Ž.mammai. Un pāris lietas arī man pašai. :) Un tomēr vienmēr ir forši, ka paciņā ir kaut kas sev, ne tikai obligātie sūtījumi, kas pēc tam jāatdod citiem.
Vēl šodien pa ceļam no servisa iebraucu Zoom Rimi. Lai gan visu pirku ātri pēc saraksta, lai gan veikalā neuzturējos ilgi, lai gan izvairījos no cilvēkiem, lai gan pēc veikala dezinficēju rokas, tomēr.. tomēr bail, ka tas vīruss kaut kur varēja man pielipt. Ne par sevi baidos, par tuviniekiem.. ;( Bet vismaz maziņš prieciņš Rimi bija par to, ka tomāti beidzot atkal parādījušies. Nedēļu atpakaļ Ž.no veikala atnesa tikai ķirštomātus, jo citu nebija. Šoreiz bija lielāka izvēle un atkal savācu četrus kilogramus tomātu. Pašai reizēm šķiet dīvaini, ka tik lielos apmēros visu gadu varu ēst tomātus. :) Nu, garšo man tomāti! Garšo! :) Un tā kā kādu brīdi jau neesam ēduši avokado, paņēmu pāris maisiņus arī šoreiz - būs ko brokastiņās ēst - ar ķiplociņu un..tomātiņu! :D
Vēl šodien samaksāju kaudzi rēķinu - par sēklām, par dzīvokli, par internetu.. Parēķināju un šobrīd sanāk, ka maksāju par dzīvokli aptuveni tik pat, cik iepriekš. Tomēr, iespējams, ka noteicošais faktors ir tas, ka faktiski kopš marta vidus dzīvoju visu laiku mājās. Jo vairāk uzturies mājās, jo vairāk gatavo, tērē ūdeni utt. :) Bet tas jau ir tikai normāli.
Bet vispār..ir savāda sajūta, ka atkal ej ārā, atkal apmeklē pastu un veikalu. Tiesa, tas, kas nav - nav drošības sajūtas. Ir paranoja.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 11:32 am GMT.