smth
Commenting To 
2nd-Apr-2020 10:57 pm - Staatsoper unter der Linden. »Schwanensee«
0402

Noskatījos šodien vienu baleta izrādi. Staatsoper unter der Linden iestudēto »Schwanensee«. Sena izrāde - 1999.gada ieraksts ar Steffi Scherzer un Oliver Matz galvenajās lomās.
Kāpēc tieši šodien šo izrādi skatījos? Tādēļ, ka kaut kur twitterī pamanīju, ka kāds no Krievijas iemeta ziņu, ka kādā no kanāliem tiek izrādīts "Gulbju ezers". Kopš padomju laikiem visie atceras, ka gadījumā, ja tv ekrānā parādās "Gulbju ezers", tad tā nav laba ziņa...
Ja godīgi, tiešām atceros, ka "Gulbju ezers" tika izrādīts un man bija skumji, ka netiek rādītās ne multenes, ne foršas filmas... ;> Un jāatzīst godīgi, ka "Gulbju ezers" ir viens no tiem baletiem, kuru nekad nebiju redzējusi no sākuma līdz galam. Šodien noskatījos. Bezgala skaista mūzika. Jā, protams, 20 gadus sens iestudējums ir visnotaļ klasisks savā veidolā, pietrūka pārsteiguma mirklis, tomēr bija skaisti. ;) Tiešām izbaudīju.
Tiesa, nedaudz savādi būs, jo rīt mūsu pašu operteātrī būs pirmizrāde šim baletam un to varēs noskatīties LMTStraumē. Būs interesanti salīdzināt.
Kas vēl?
Šodien diezgan ražīgi pastrādāju, jo centos pozitīvi domāt, noskaņoties uz to, ka mana galva vainīga pie manām sajūtām, nevis ķermenis ir slims.
No rīta pasūtīju divas pakas - vienu no aptiekas, otru no Liepkalniem. Negribas bez vajadzības līst ārā no mājām, tādēļ vieglāk visu nepieciešamo pasūtīt, lai kurjers atved. Aptiekā pasūtīju nepieciešamās lietas, kas vai nu jau iet uz beigām, vai jau beigušās. Tiesa, gribēju kādu dezinfekcijas līdzekli arī iemest groziņā, bet... nebija. Liepkalnu piegādi nolēmu izmēģināt, jo maize iet uz beigām un gribēju pasūtīt kliņģeri un našķīšus uz Ž.dzimšanas dienu. Lai vismaz pašiem ir sajūta, ka ir svētki. ;) Redzēs, kāda būs tā piegāde, kā būs viss iepakots... Laikam lielākais uztraukums man ir par kliņģeri. ;)
Vēl šodien pamanīju, ka Rimi sāk testēt iespēju klientiem braukt pakaļ savām paciņām visu cauri diennakti. Tas izklausās diezgan vilinoši. Ja aizies tā štelle, tad būs jāpamēģina kāda ļoti vēlā piegāde.
Un vēl šodien nolēmu, ka uz nākamo ceturtdienu pamēģināšu pasūtīt šo to no Sātys veikala. Ir lietas, kas mums abiem tīri labi garšo, tādēļ uz Lieldienām sev varētu sagādāt vēderpriekus. ;)
Vispār pārsteidzoši, cik ātri visi sāk piedāvāt piegādi uz mājām. To, ka Sātys veikals no laukiem ir gatavs braukt uz Rīgu un bezmakas piegāde sākas jau no 20 euro pasūtījuma, ir vispār milzīgs pārsteigums. Bet no otras puses - riktīgi forši!
Vārdu sakot, šodien tādā pozitīvā gaisotnē diena. Cenšos neķert "miķeli gruzīti" par situāciju un neuztraukties par to, ko nekādi nevaru ietekmēt. Toties mēģināju padarīt savu dzīvi interesantāku, krāsaināku, priecīgāku. :) Izdevās!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 1:17 pm GMT.