smth
Commenting To 
1st-Apr-2020 09:39 am - Ikrīta statistika
Jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 48 cilvēkiem, bet kopumā ar to valstī saslimuši 446 cilvēki, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.
Iepriekšējā diennaktī Latvijā veikti 1003 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, bet līdz šim kopumā valstī veikti 15 810 Covid-19 testi.
Patlaban ārstniecības iestādēs ir stacionēti 28 Covid-19 pacienti, no viņiem 25 ir ar vidēju slimības gaitu, bet trīs - ar smagu.
Vakar tika paziņots, ka ar Covid-19 inficējušies vismaz 27 cilvēki kristīgās draudzes "Zilais krusts" vīriešu patversmē Rīgā. Starp inficētajiem ir gan patversmes klienti, gan darbinieki.
Tāpat ar Covid-19 kopumā ir inficējušies vismaz 26 medicīnas darbinieki.


Sestdien, kad izmetām loku ap Daugavu, ar Ž.tieši par šo runāju. Minēju viņam, ka "bomzīši" un citi no nelabvēlīgas vides būs tie, kas noķers, visdrīzāk neārstēsies un beigās var būt diezgan liels mirušo skaits. Un vakar parādījās šī ziņa par patversmi. Nē, nu labi, ka pamanīja šo perēkli, labi, ka šobrīd ir karantīna. Bet cik daudzus šie cilvēki jau ir aplipinājuši...
Mjā...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 12:33 am GMT.