smth
Crystal 
17th-Jan-2020 11:55 pm
0117

Dienas vislielākais prieks - Cirque du Soleil izrāde "Crystal". Jā, nezināmu iemeslu dēļ netika parādīts numurs ar krēsliem, tomēr kopumā izrāde ļoti patika mums abiem. Nav pazaudēts cirka gars, neskatoties uz to, ka viss notiek uz ledus, slidām. Daudz vizuālo efektu, kas parāda to, ka cirks attīstās un "Toruk" tikai bija tāds īsts sākums izrādēm ar spēcīgu vizuālo kairinājumu.
Akrobāti ik pa brīdim lika aizturēt elpu. Skaties un apbrīno viņu spējas! Skaisti!
Laikam visvairāk patika noslēguma numurs ar gaisa akrobātiem. Tik aizkustinoši un maigi! Tiešām esmu sajūsmā!
Zinu, ka gribu vēl kādu izrādi noskatīties! Laikam gan jānopērk biļete uz "Corteo" Viļņā.
Kas vēl šodien tāds zīmīgs notika? Īsā darba diena pavadīta seminārā, kurā runājām par iestādes vērtībām. Taps jauna stratēģija, tāpēc visiem kopīgi ir jāizveic neliels mājasdarbs. Kolēģi, kas darbojās iepriekšējās divās darba grupās, sūdzējās par garlaicību. Bet man - patika! Tiešām patika! Jo tas ir kaut kas savādāks - atšķirīgs no manas ikdienas. Lika padomāt par to, kas ir svarīgs manā ikdienā darbā. Novērtēt to, kas ir. Padomāt par to, ko vēlētos nākotnē. Bija interesanti!
Un vēl pasmaidīju, ka šodien pēc darba nedaudz pagulēju. Agrāk piektdienas pēcpusdienu bieži pavadīju guļot, jo pa nedēļu uzkrājās miega bads. Un šonedēļ atkal atgriezos pie pagulēšanas. Un jāatzīst godīgi, ja paguli launagu, krietni vairāk ir spēka darboties tālāk. ;)
This page was loaded Apr 24th 2024, 10:55 pm GMT.