smth
pirmā sanāksme 
25th-Nov-2019 11:52 pm
1125

Gulēju vienkārši lieliski. Aizmigu un pamodos. Nekas netraucēja, bija labs gaiss..vienkārši ideāli! :)
Brokastis šodien arī pārsteidza. Svaigi spiestās apelsīnu, burkānu un citas sulas, pats vari uzcept savas brokastu vafelītes, zivis aukstajā galdā. Liela augļu un dārzeņu izvēle. Siltais labā izvēlē. Vienkārši ideāli!
Miega kvalitāte un brokastis ir tas, par ko mīlu Thon EU. :)
Sanāksme sakarīga. Visu izpētījuši, stāsta mums, nevis gaida atbildes. Tomēr šī ģenerāldirektorāta nodaļa ir foršāka. Pats galvenais - atbraucu mājās uzzinājusi daudz. Ja brauc tikai par vienu tēmu visu laiku, tad redzesloks nedaudz sašaurinās. Šī grupa man tiešām ir kā malks svaiga gaisa. Zinu, ka uz nākamajām grupām braukšu ar prieku, jo sakarīgs ir tās darbs.
Sasmaidījos, ka Ildiko atkal klāt. Dažas dienas atpakaļ tikāmies citas direktīvas pārņemšas grupiņā, un tagad atkal tiekamies. Pasmaidījām abas par to, ka vienas un tās pašas sejas dažādās grupās tiekās. Patīkams pārsteigums bija, ka vēl viens cilvēks ar invaliditāti piedalās mūsu darba grupās. Kādreiz bija britiete ar suni, tagad regulāri vājredzīgs holandieties ar suni brauc. Šoreiz lietuviete bez rokas. Ir forši, ka cilvēks ar invaliditāti var veiksmīgi strādāt valsts iestādēs, ka brauc komandējumos. Nu, nav viņiem jāsēž mājās, četrās sienās. Ja var strādāt, tad jāstrādā!
Pusdienās izgāju ārā pastaigāt, jo laiks burvīgs, pietiekami silts. Nav ko sēdēt telpās, ja vēl var izbaudīt vēlu rudeni. :) Šoreiz nolēmu iztikt bez saldumiem - nopirku tējas mums ar Ž. - viņam zaļo, man marokas piparmētras. ;) Un šokolādes šoreiz tikai kolēģiem. :))
Lidojums mājās mierīgs - pasnaudu, palasīju, nedaudz spēles telefonā paspēlēju. Saistībā ar lidojumu atkal bija neliels pārsteigums. Lai gan vakar no rīta, kad reģistrējos reisam, mani iesēdināja aizmugurē, tomēr vakar lidostām man pateica, ka jāiet uz priekšējām rindām. Šodien atkal mani pārsēdināja uz priekšējām rindām. Nesaprotu, kādēļ tā ir. Šī nav pirmā reize, kad no aizmugurējām rindām lidostā mani pārsēdina uz priekšu.
Un liels prieks vakarā bija, ka Ž.atveda mājās. Ir forši, ka viņš katru reizi atbrauc man pakaļ. Mašīnā pagūstu izstāstīt viņam to, kā man gāja komandējumā, kā viņam bez manis mājās. Foršie sarunu mirkļi vēlos vakaros mašīnā. Tiešām esmu viņam ļoti pateicīga par to!
This page was loaded Apr 25th 2024, 8:20 am GMT.