smth
Commenting To 
22nd-Nov-2019 09:39 pm - Iepriecināt meitenes un sevi
1122

Dienas sirsnīgais mirklis - mafini meitenēm. Ejot uz darbu, sapratu, ka šajā piektdienā gribas iepriecināt meitenes. Nopirku gardos mafinus, uzvārīju arī tējkannā ūdeni. Žēl, ka nezinu, ko viņas no rīta dzer, citādi jau kūpošas krūzītes tējas/kafijas tasītes stāvētu uz galda. Ir tik forši kādu iepriecināt. ;) Un, ja gribas iepriecināt kādu, tad tas arī jādara. ;))
Līga pa mājām šodien, arī Astra pēc ķirurga pa mājām, boss brīvdienā, līdz ar to mēs šodien mazumā esam. Ņemot vērā to, ka mēs tik maz esam uz vietas, šodien garā piektdiena man sanāca. Tomēr pa šiem pāris gadiem esmu ļoti pieradusi pie tā, ka piektdienās ātrāk tieku mājās. Ja atnāc mājās ap pieciem, tomēr vairs nav tās degsmes un vēlmes traki rosīties. Nogurums paņem savu.
Darbā šodien komandējuma atskaiti uztaisīju - gan saturisko, gan naudas, līdz ar to nākamās nedēļas laikā iekritīs kontā visu izdevumu summa. Nedaudz epastus pačekoju. Daudz sakrājies tādu, kurus esmu atlikusi lasīšanai uz vēlāku laiku.
Šodien nedaudz kokūnā parakņājos. Valdos, jo kārojas daudz dažādu krēmiņu, losjoniņu un citu labumu salikt groziņā. Ja godīgi, ceru uz melno piektdienu - kokūns, sporta apavi, rituals labumi... Daudz, daudz lietu kārojas, bet cenšos savaldīties.
Tā kā mājās atnācu līdz ar tumsiņu, nopriecājos, ka viss mājās ir, neko nevajag veikalā vai gatavot. Ž.vārītais buljons, lai arī nedaudz sāļš, tomēr labs. Forši, kad mājās tevi sagaida ar vakariņām. ;))
Joprojām sajūsmā esmu par telefonu. Lādēt vienu reizi trīs dienās, pietiekami daudz lietojot to, manuprāt, ir ideāli! :) Šovakar ierakos telefonspēlēs, lai ir ko lidmašīnā un viesnīcā darīt, kad vairs negribas lasīt.
Bet vispār ir ļoti žēl, ka īsas brīvdienās mājās. Jau parīt atkal jālido uz Briseli.
Kas vēl? Nu, mīļākā mana tēma - laikapstākļi. Ārā mīnusiņī nelieli un vējš. Auksti. Laikam ziema sākas. Jāvelk ārā ne tikai cimdi, bet arī cepure un siltā jaka.
Ak, jā! Mūsu mājas pagalmā sāk atkal attīstīties jauni notikumi. Atkal žogu sāk būvēt mūsu pagalmā - stabi ierakti, jādomā ka tuvākajās dienās parādīsties arī žogs. Līdz ar to būs jāsāk interesēties par caurlaidēm mašīnai.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 9:31 pm GMT.