smth
Katram savs 18.novembris 
18th-Nov-2019 09:31 pm
1118

Atkal Briselē. Lietainā, tumšā. Vakar reisu mīnuss - tumsa. Ja līst lietus, tad vispār nemīlīgi.
Atlidoju ar lidmašīnu Latvijas krāsās. Un forši bija uzzināt, ka tieši šī lidmašīna dienā piedalījās parādē. Tagad man viss salikās loģiskā virknītē - Ž., atgriežoties no lidostas, redzēja, ka virs mājām zemu lidoja lidmašīna, vakarā tagad redzēju video, kur redzama šī lidmašīna. Neizprotamā kārtā sajutos ļoti priecīga, ka tā viss sanācis. ;)
Lidojums mierīgs, nedaudz pirms BRU pakratīja. Atkal daļu ceļa nogulēju, neskatoties uz to, ka naktī it kā labi gulēju. Viens mīnuss - lidmašīnā bija pavēss, skaidrs ir viens - rudens-ziemas sezona ir iestājusies un salonā līdzi ir jāņem šalle, lai varu ietīstīties tajos brīžos, kad kļūst pārlieku vēsi.
Šoreiz man bija pasūtīta 12 kg rokas bagāža, un labi ka tā, jo tiešām tie 12 kg arī kopā sanāca. Bet labi bija, ka neviens nepārbaudīja rokas bagāžu, nevienam šodien netika sabojāts garastāvoklis. No otras puses, tas, ka šodien nosvēru bagāžu, ir laba mācība priekšdienām - zinu, cik var ņemt līdzi, kā sanāk tie 12 kg.
Viesnīca špreiz man ir vecpilsētā, jo nekur tuvāk par atļautajām naudiņām neko nevarēja atrast. Saint Nicolas - kopumā ok, lai gan nav tējkanna. Neliels numurs, kā izskatās - grūti izvēdināms. Tomēr pietiekami tīrs un labi uzturēts. Blakus divi pārtikas veikali, līdz ar to ir mierīgi var dzīvot - ja kaut ko vajag, var aiziet pakaļ. Priekšdienām zināšu, ka šis nav sliktākais variants.
Kas vēl? Mājās no rīta agri pamodos, jo galva sāpēja. Zāles palīdzēja, un tas ir galvenais. Saprotu, ka patiesībā tad, ja visu dienu nedaudz īd galva, tomēr labāk iedzert zāles, nevis mocīties. Nepāries tik ātri tā galva, ja neiedzeršu zāles. Saprotu, protams, kādēļ čīkstēja šoreiz mana galva - četras stundas pie stūres, miega trūkums, fiziskās aktivitātes, ūdens trūkums. Tāpēc rezultātu ilgi nebija jāgaida. Bet nu labi, ka ar vienas tabletes palīdzību izdevās novērst lielās sāpes un mokas.
Kas vēl? Ak, jā! Spēles ar Pušu tomēr palīdz! Ja sāc spēlēties ar viņu, nogurdini viņu, tad viņa naktī ilgāk guļ. Neceļ divos, trijos vai četros no rīta. Spēj izturēt līdz gandrīz sešiem. Un tas jau ir progress. Nu, tagad ir skaidrs,ka nav citu variantu - Puša vakarā ir obligāti jādzenā, lai no rīta agri viņa nedzenātu mani. :)
Un vēl es sapratu, ka man tomēr pietrūka tādi brīvdienu rīti kā sīs - piecelies no rīta, uzcept biezpiena plāceņu, sagatavo tēju un kafiju.. Tāds lēns, foršs rīts. ;)))
Un tagad vakarā, Briselē esot, man bija lieliska iespēja tomēr nepārslēgties no sava ierastā tv skatīšanās režīma. Parasti man pirmdienās ir "Staigājošo miroņi" vakars, bet otrdienā - "Gold rush" vakars. Šodien varēju izvēlēties, kas man labāk tīk - pirmdienas vakarā skatīties pirmdienas raidījumu, vai otrdienas. Nolēmu tomēr skatīties otrdienas raidījumu, jo filma ir filma, un negribas aizmigt ar briesmu stāstiņu. :) Labāk tad par zeltračiem!
Nu, ko.. jāiet gulēt, lai arī ir pietiekami agri. Galva tomēr nedaudz jūtelīga, negribas rīt pamosties ar sāpošu galvu.
Bija laba diena, neskatoties uz to, ka šogad man 18.novembris atkal ir ceļā.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 11:41 am GMT.