smth
Commenting To 
19th-Nov-2019 09:21 pm - Saules mirklis
1119

Gulēju daudz, lai gan āra trokšņi modināja. Tomēr vecpilsēta krietnu brīdi vakarā nevar norimt. Tiesa, no rīta, kad pamodos, tāds klusums un miers. :)
Brokastis viesnīcā pat ļoti ok, jo negaidīju neko vairāk par auksto galdu. Ierastās olas un gaļa bija. Un biezpiena-rozīnu maizītes tik milzīgas, ka iemīlējos tajās vēl vairāk. :) Nevienā viesnīcā līdz šim šīs maizītes neredzēju tik milzīgas! :))
Ceļš uz Šūmani.. Vecpilsēta jau Ziemassvētku rotā. Nedaudz par agru šķiet, bet tomēr jāatzīst, ka ir skaisti! Secināju, ka agrāk pa šīm ielām bieži gāju. Nekas daudz nav mainījies šo daudzo gadu laikā, un kopumā diezgan labi pati atceros ceļu bez kartes palīdzības. Skaists rīts šodien bija. Saulīte tik skaisti ausa, ka nevarēju atturēties - bildēju katru smuko stūri un ielu, un māju, sūtīju mammai un Ž., lai arī var papriecāties. :) Tomēr saule piešķir pavisam citu garšu dienai. Man tiešām jau sāka pietrūkst saule.
Sanāksme.. Divējādas sajūtas pēc tās ir. No vienas puses - šo to jaunu uzzināju, bet kaitinoši ir tas, ka daži nespēj pārstāt runāt tad, kad varbūt jau tomēr varētu likt punktu. Tomēr jāatzīst, ka kopumā, šis pasākums vairāk bija ar plusiņiem, nevis mīnusiņiem. Tiešām paldies Ilzei, ka deva man iespēju piedalīties komitejas sēdē un uzzināt, kā tad citi dzīvo un sadzīvo ar sociālajiem draugiem.
Pusdienās aizgāju kopā ar Ilzi - turpat Boršetes kantīnē. Sen tur nebiju bijusi. Jāatzīst, ka joprojām tur var par salīdzinoši draudzīgu summu paēst visai dienai. Lai nedaudz izvēdīnātu galvu, abas izgājām nelielā pastaigā pa parciņu un apkārtni. Dienas foršais mirklis tas noteikti bija, jo būt saulē, redzēt smukās rudens krāsas, runāt par interesantām lietām - tas viss viennozīmīgi nodrošina pozitīvu emociju kaudzi.
Pēc pasākuma skrēju uz viesnīcas rajonu, lai veikalā apskatītu to, ko Ž. noskatījā interneta veikalā. Tomēr nācās vilties - uz vietas veikalā nebija tas, kas ir internetā, tāpēc sanāca, ka viņam tā arī neko nenopirku no kārotā. Sev sīkumus paņēmu, kas ikdienā nodragāju, bet lielās lietas neskatījos - visa ir mājās pietiekami. Gribēju kašmira džemperi Ž. Ziemassvētkos nopirkt, bet tas modelis un krāsa, kas viņam patiktu, nebija īstajā izmērā pieejams. Tā nu ar nelielu vilšanās sajūtu aizdevos uz pārtikas veikalu, kur šokolādi mājās palicējiem paņēmu. Drošībai paņēmu arī ūdeni un tomātus. Attiecībā uz ūdeni tiešām bija pareizs lēmums - numurā neviens vairs neatjaunoja ūdens krājumus, līdz ar to man jebkurā gadījumā būtu jāveļas pakaļ ūdenim. ;)
Viesnīcā šovakar daudz pļāpas - ar mammu, Ilzi, Ž., Sanitu. Pa dienu arī Inese uzrakstīja, līdz ar to šodien viennozīmīgi man bija lielā komunikāciju diena :)).
Un vēl šodien ir Ivara dzimšanas diena. 51. Ja godīgi, nemaz neticas, ka jau tik daudz. Sazvanījāmies, apsveicu viņu. Pati vakarā pašķirstīju pagājušā gada bildes no viņa dzimšanas dienas svinībām. Foršs pasākums bija! :)Sirsnīgs! :) Un bildes arī jaukas. ;))
Bet vispār.. gribu mājās. Jā, man patīk aizbraukt kaut kur, bet vakaros parastos ilgojos pēc mājām. Ļoti..
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 7:48 am GMT.