smth
Commenting To 
16th-Nov-2019 10:40 pm - Brīvības rogainings
1116

Šī bija ļoti piesātināta un gara diena. Četras stundas ar astīti pie stūres, gandrīz sešas stundas pļavās, tīrumos, mežos. Viens izglābts fotogrāfs.
Bija lieliska diena! Brīvības rogainings sniedza daudz prieka. Jā, tagad ir pamatīgs nogurums, tomēr pozitīvās emocijas atsver visu.
Jaunpiebalgā ļoti ilgu laiku nav būts, tādēļ bija forši apmeklēt šo vietu. Maršrutu izplānojām arī pa smukām un interesantām vietām. Patika vecais dzzelzceļa tilts, kur šobrid jau vairs nav dzelzceļš, bet ir veloceliņš. Patika vairāki punkti, kas bija karjeros, kas bija pie Gaujas un pie zīmīgiem kokiem. Jā, varbūt salīdzinot ar citām komandām mums nav izcili daudz punktu, bet vienalga ir liela gandarījuma sajūta. Mēs neskrienam, mēs ejam. Kopējais vidējais ātrums šī gada laikā ir audzis. Krietni vairāk atrodam arī punktus. Ne Rīga, ne šodien nevienu punktu neatstājām neatrastu. Viss, kas izplānots, ir atrasts.
Patika arī tumsas posms. Saprotu, ko jāpērk kārtīgs lukturis, jo ar šo, kas man ir, nekāda aršana (iešana mežā) nav. :D Vārdu sakot, āķis riktigi ir lūpā arī tumsā kārtīgi pameklēt punktus.
Bija lieliska diena svaigā gaisā! :)
Vēl secināju, ka manai mazajai dūdai četri cilvēki un Vidzemes augstiene ir krietns pārbaudījums. Arī degvielas patēriņš līdz ar to bija lielāks. Bet reizēm ir labi tādā formātā izbraukt, lai saprastu, ko var vai nevar mans auto. :)))
Runājot par braukšanu, šodien atpakaļceļš bija tāds nedaudz saspringts, jo līdz par Bērzkrogam bija migla. Nu, un, protams, mani ne tik daudz bail no miglas, cik no tā, ka kāds neredzamais var uz ceļa uzrasties. Labi, ka viss bija labi.
Un vēl mazais prieciņš ir tas, ka Puša pēc kārtīgas izspēlēšanās tiešām kārtīgi gulēja. Tagad ir skaidrs, ka tiešām viņa ir jānogurdina vakaros, lai no rīta viņai nenāktu prātā pievērst sev uzmanību. :) Ja tā kārtīgi padomā, tad mums kādu brīdi krietnu brīdi atpakaļ jau bija līdzīga situācija, un toreiz tieši tāpat to risinājām - vakaros, skatoties tv, dzenājām viņu turpu šurpu. Ceru, ka arī šoreiz tas nostrādās.
Tiesa, šovakar ar Pušu nav spēka spēlēties, tomēr ceru, ka viņa pa dienu tā būs sailgojusies pēc manis, ka labprāt vienkārši pagulēt blakus. ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 12:42 am GMT.