smth
Bildes top! :) 
12th-Nov-2019 10:15 pm
1112

Darba dienas kļūst līdzīgas viena otrai. Atkal visu dienu pie anotācijas. Rakstu visus aprakstus, pamatojumus utt. Reizēm aiziet ciet, tad paņemu pauzi, kaut ko citu palasu, bet pēc mirkļa atgriežos pie rakstīšanas. Ja godīgi, nedaudz sāk sāpēt rokas, jo tik daudz un nepārtraukti tomēr ikdienā nedrukāju. Zinu, ka tā nav pareizi, tāpēc ik pa brīdim tomēr vismaz uz dažām sekundēm pavingrinu plaukstas. Gribas ātrāk pabeigt šo darbu, tāpēc arī rokām šobrīd ir lielāka slodze. Arī acs sāk čīkstēt. Beidzot varbūt jāaiziet pie ārsta, lai saprastu, kas ar to aci notiek.
Prieks, ka šodien pakas no zooveikala mammai un Līgai atnāca. Tētim tagad krietnu brīdi nebūs jādomā par kaķu barību. Viss ir atnācis labā kārtībā, līdz ar to šoreiz nevajadzēs nekādas pretenzijas rakstīt. ;) Arī Līgai viena no divām kastēm atnāca. Ar šo arī viss ir kārtībā. Tagad galvenais, lai arī otrā atnāk. :)
Tā kā šodien atnāca pasūtījums, daudz ar Līgu par kaķu kaķu barību sastāviem runājām. Izstāstīju, kādēļ savējiem un tēta kaķiem pasūtu konkrētās barības, izskatījām to barību, kuras viņa pasūta, sastāvu. Ja godīgi, neskatoties uz to, ka it kā esmu apstājusies pie Purizon, tomēr joprojām skatos, varbūt kādu vēl labāku sauso barību vidējā cenu segmentā atradīšu.
Vakar mazais prieciņš - atnācu mājās un atkal vakariņas gatavas. Patiesībā tas ir tik riktīgi forši, kad vakarā vairs nav jādomā, ko ēdīsi. Viss ir gatavs, atliek vien uzlikt uz šķīvja un apēst. ;) Pēdējā laikā pietiekami bieži mājās atnāku tik iztukšota, ka neko vairs ne gribas, ne varu. Līdz ar to tiešām novērtēju tās dienas, kad Ž.krietni vairāk pieslēdzas mājsaimniecības/virtuves lietām. :)
Tagad atkal vakarā piesēdu pie datora un fotogrāfijām. Šovakar atkal diezgan daudz izšķiroju. Tiešām izskatās cerīgi, ka drīzumā varēs arī atrādīt Jurim, Ingai un vecākiem bildes. ;)) Tas ļoti priecē. Un patiesībā laikam saprotu, kādēļ man beidzot ir spēks sēdēt vakaros pie datora un bildēm. Spēks man ir, jo nav iznestas smadzenes. Šobrīd varu nedaudz izolētis no bosa, viņš mani mazāk rausta, līdz ar to, neizvelk no manis visu enerģiju. Un, ja godīgi, mani tas ļoti priecē, jo beidzot vakaros esmu atkal kļuvusi par normālu cilvēku.
This page was loaded Apr 25th 2024, 5:30 am GMT.