smth
Darba tiesību forums 
14th-Nov-2019 09:01 pm
1114

Puša no četriem rīta jau sāka savu darbošanos. Izmest ārā no istabas kaķi nav variants - sēž un skribina durvis. Ja abus izmet no guļamistabas - abas uz maiņām skribina durvis un ņaud. Laikam vairāk jāsāk Puša vairāk nodarbināt pirms miera - varbūt tā viņas miegs uzlabosies? Skaidrs ir viens, ka šādi ilgi nevarēs turpināt, jo es bez miega nevaru...
Šodien lielākā dienas daļas pavadīta LBAS pasākumā - darba tiesību forumā. Protams, dīvaini, ka mūs pa tiešo neviens tā arī neuzaicināja, bet labi, ka tomēr pa apkārtceļiem uzaicinājumu saņēmām un es aizgāju. Bija interesanti paklausīties. Šis tas likās nedaudz garām, bet kopumā - diezgan sakarīgs pasākums. Nepatīkamais, ka daži runātāji, pamanījuši mani zālē, savās runās uzsvēra, ka šeit esmu es. Ja jau neesat aicinājuši, ko tad zīmīgi norādīt uz mani vēlaties? Ai, sīkums. Nav pirmā reize.
Pēc pasākuma aizgāju uz darbu. Stundu ar meitenēm un bosu runājām par dažādām lietām. Skumjākais, redzu, ka Jolanta izdeg. Nezinu, kā palīdzēt... Sapratu, ka arī boss to redz, bet nesaprotu, vai viņš ir gatavs kaut ko mainīt, lai tomēr dotu iespēju cilvēkam atvilkt elpu.
Tā kā rīt pēdējā darba diena un tad būšu atpakaļ darbā tikai ceturtdien, šodien pieteicu komandējumu. Tā kā novembris arī iet uz beigām, pieteicu brīvdienu par komandējumu 18.novembrī. Iepriekš ar bosu vienojāmies, ka reāli paņemšu šīs brīvdienas decembrī, kad aizlaidīsim projektu. Ceru, ka tā arī būs.
Mājās nogurusi atnācu. It kā nekas daudz nav darīts, bet nogurums ir. Skaidrs, ka tas ir miega trūkums. Vajag gulēt. Vairāk vajag gulēt. Un labi vien, ka iepriekš uzvāriju zupu. Ja ir zupa, tad vakariņas var negatavot. Un vēl sapratu, ka negribas uz veikalu iet. Pat avokado maisiņam un maizei. Negribas stiept neko. Jo jūtos nogurusi.
Jāiet gulēt. Pārgurums tomēr nav labākais draugs.
This page was loaded Apr 20th 2024, 4:17 am GMT.