smth
Commenting To 
8th-Nov-2019 08:04 pm - atkal kaķīšu kreņķis
1108

Tie, kuri vēlu vakarā pēc teātra vēl gatavo pildītos lavašus, tie, protams, otrā dienā ir nedaudz neizgulējušies. Bet tomēr iepriekšējā vakarā iegūtās pozitīvās emocijās teātrī, joprojām spēj uzturēt priecīgu omu. ;)
Darbā pieķēros epastu tīrīšanai, jo atkal iekrājusies kaudzīte, uz kuriem jāatbild.
Mājās nākot, uzzvanīju Ž.un viņš noziņoja, ka izskatās, ka Triša nedaudz klibo. No rīta, kad gāju uz darbu, viss bija labi, es vēl ar abām paspēlējos, bet dažu stundu laikā kaut kas noticis.
Atnācu mājās, jā, tiešām klibo nedaudz. Rudā priekšķepiņa netiek likta pie zemes pilnībā. Trakāk kļuva, kad Triša, dauzoties, neveikli nokrita no mājiņas. Iztaustījām abas kājas, it kā nekas nav lauzts. Tajā pat laikā nedaudz mulsināja, ka uzspiežot, Triņča vispār nevienu skaņu neizdvesa, vien kādā mirklī, tuvāk pirkstiem, vieglītēm pavilka kāju uz savu pusi. Apskatījām visus pirkstiņus, nadziņus.. nekā! Nolēmām, ka jācenšas viņu pēc iespējas mazāk tramdīt, aiztikt, lai mierīgi paguļ. Ja labāk nekļūs, tad brīvdienās būs jāved uz kādu klīniku. Protams, kaitinoši ir tas, ka rīt visu dienu esmu projām un nevarēšu sekot tam, kas notiek vai nenotiek. Kaitinoši ir tas, ka atkal kaut kas notiek tieši pirms brīvdienām.
Mjā.. šie kaķīši man liek daudz mācīties un arī kreņķēties. Dikti pieaugušas pie manas sirds ir abas, bet jo īpaši Triša. Viņa ir mūsu gudrais, prātīgais kaķītis. Reizēm man šķiet, ka viņa saprot visu, zina visu.. Mani joprojām pārsteidz tas, cik viņa mierīgi dzer zāles, ja nepieciešams. Iemācījās pirmajā reizē un tagad nepretojas - pacietīgi pacieš procedūru.
Nedrīkst tā teikt, bet..Triša ir Dukša uzlabotā versija. Raksturs viņai ir vienkārši debešķīgs. Nav Dukša dusmu un agresijas izpausmju.. Ideāls kaķītis! Vienīgais, ir diezgan trauksmaina un tramīga, bet tās nav sliktākās rakstura iezīmes. ;)
Šodien vakarā nolēmu pieturēties pie iepriekš izvirzītā plāna - pirms rogainiga ir jāvara liels zupas katls, lai svētdien nebāztu visu pēc kārtas mutē. ;D Milzu katls boršča uzvārīts! :) Redzēs, vai mans pieņēmums izrādīsies pareizs. :) Ja jā, tad pirms nākamā rogainiga atkal vārīšu zupu.
Ar Ilzi šo lietu jau apspriedām, jo abām pēcslodzes dienas izpaužas līdzīgi. :) Svarīgi tomēr ir savest kārtībā ēšanas lietas, lai nākamās dienas nav vienkārši stadija - 'staigājošais kuņģītis".
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 18th 2024, 9:10 pm GMT.