smth
Commenting To 
5th-Nov-2019 10:13 pm - Piegādes prieks! ;)
1105

Jā izguļas, ir spēks un enerģija! No rīta pamodos moža, bija vēlme iet un rosīties! Aizmigu ap pusdesmitiem un, neskatoties uz to, ka Puša atkal mani ap trijiem modināja, jūtos labi. Jo esmu izgulējusies!
Un jāatzīst, ka izgulēšanās tiešām ir jūtama - vieglāk aiziet līdz darbam, nav jāvelk knapi sava miesa. Pat pelēkais un lietainais laiks nešķiet vairs tik ļoti drūms. Ir labi!
Un, protams, izgulēšanās ietekmē arī Pegasu. :) Šodien tik raiti rakstījās austriešu novērtējums! Pat jautājumu paši pie manis atnāca. Izgājām cauri dokumentam ar bosu. Ja godīgi, man nedaudz bija sajūta, ka boss novērtēja manis rakstīto, jo centos tiešām tā ļoti politkorekti visu uzrakstīt. Un centos arī smalko valodu izmantot. :) Nosūtīju pēc tam arī Ilzei šo dokumentu un viņa atzina, ka ir ok. Aicināja vien samazināt jautājumu skaitu, lai pasākums pārāk neievelkas. ;)) Forši! Man patīk, ja novērtē manu darbu. :)
Un, ja jau sāku par novērtēšanu runāt, tad šodien piedzīvoju vēl vienu situāciju, kad sajutos novērtēta. Tas pats vecais stāsts par manām fotogrāfijām. Komunikāciju vadītāja šodien piezvanīja un paziņoja, ka kalendārā ir ievietojusi manas trīs no septiņām bildēm - vienu ziemas bildi, krokusu ar skudru un....kaķīti! Ha-Ha! Tēta Pušiks būs kalendāra zvaigzne, lai gan sūtīju to bildīti vienkārši tāpat, ar tekstu, ka visiem patīk kaķīši. :))) Aiga pasūdzējās, ka patiesība gribētu vairāk manas bildes ielikt, bet nu citiem kolēģiem arī vieta jādod un jāļauj izpausties. :) Bet man.. man tiešām patīkami dzirdēt, ka cilvēkiem patīk manas bildes. Pasmējos un teicu Aigai, ka man ir arī viena forša ģimeniska bilde, ko varu nosūtīt viņai. Aizsūtīju vienu no gliemežu mudžekļa bildēm, kur uz diviem lieliem sēž viens maziņš. :) Viņa bija sajūsmā, sakot, ka smukas krāsas. Apjautājās, vai apstrādāju savas bildes. Atzinu, ka, protams. :)) Tā ka... tagad mani kolēģi varēs priecāties par manām bildēm. :)
Ja jau sāku par tēta kaķīti rakstīt, tad turpināšu arī. Šodien nolēmu tomēr tētim no zooplus veikala pasūtīt kaķu barību. Iepriekš viņam teicu, ka pasūtīšu pēc svētkiem, kad būs avanss kontā, bet nolēmu, ka jāizmanto mirklis, kamēr konkrētā kaķu barība ir lētāka. Turklāt vakar jau roku iemēģināju uz Līgas pasūtījuma - salikām kopā divas kastes - gan smiltis, gan konservus, gan sauso barību, gan naškīšus. Tagad arī tētim būs kaste. Redzēs, kā viņiem ar mammu ies saņemšana. Iepriekš jau es visu laiku sūtīju vai nu sev uz Rīgu, vai arī uz laukiem, kad tur atrodos. Tagad viņi paši ir saņēmēji, turklāt mammas telefons norādīts saziņai. Ļoti ceru, ka viss būs labi un turpmāk varēs šo joku atkārtoti izveikt, jo visus četrus kaķus - veceni, jauno kaķeni, Pušiku un Kārli Streipu, ir jābaro. :) Atbalstu vecākus tādā veidā. Ar tām kaķu barības cenām, kas ir laukos, viņi ātri bankrotēs, jo diemžēl tētis diezgan bagātīgi bārsta kaķiem barību un kaimiņu kaķi (vismaz tajā brīdī, kamēr garāžas durvis ir vaļā) arī nāk paēst. Jācer, ka tagad, rudenī un ziemā, tā barība nepazudīs tik ātri.
Mājās atnācu enerģijas pilna. Bija iedvesma pieķerties drēbju gludināšanai. Atkal krietna kaudze bija iekrājusies. Pašai prieks, ka visus lielos gultas veļas gabalus sakārtoju, arī visas sīkās vienības (zeķes, veļu) saliku grozos un plauktos. Jā, vēl nedaudz ir palikušas skapī karināmais, bet to jau varēs piektdien pagludināt. ;)
Un dienas vislielākais prieks - Rimi piegāde. Šoreiz pasūtīju krietni vairāk dažādas lietas - dārzeņus, salātus, augļus, svaigu gaļu, kūpinātas zivis, dažādas iesaiņotās preces. Viss ir ideāli! Nekas nav saburzīts, samīcīts. Visi produkti svaigi! Ideāli! Man tik ļoti ir iepatikusies pārtikas piegāde līdz namdurvīm, ka sāku domāt, ka patiesībā varētu pāriet uz regulāru piegādi, neskatoties uz to, ka šī visvēlākā produktu piegāde maksā četri euro. Toties ietaupās mans laiks, staigājot pa veikalu, stāvot rindās utt. Būs nopietni par to jāpadomā. ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 7:53 am GMT.