smth
Citronzāle 
1st-Nov-2019 09:29 pm
1101

Šodien prieks gan man, gan Pušai ar Trišu, jo pie mums pārcēlās citronzāle. Abas negausas riktīgi ķērās pie lapu kožļāšanas. Negaidīju, ka viņām tik ļoti patiks citronzāle, līdz ar to vakarā sapratu, ka jāceļ uz ledusskapja pods, lai manas prombūtnes laikā netiek nograuzta plika.
Internetu krustām-šķērsām lasīju par to, vai kaķiem drīkst citronzāli, vai nebūs viņām slikti. Protams, individuāli katram kaķim var būt savādāk, bet kopumā it kā neesot nekas traks. Protams, pārspīlēt nedrīkst, bet nu reiz pa reizei drīkst kaķus palutināt ar citronzāli.
Es pati savukārt grasos izmantot citronzāli savā virtuvē. Tējās man izsenis ir patikusi šī "zāle". Šobrīd tiešām priecājos par šo jaunieguvumu. :)
Darbā šodien īsā diena. Pavisam dīvaina diena, jo visi projām bija. Daži mācībās, daži no mājām strādāja, daži uz "Zelta ķiveri" aizgāja. Šī gada lielais pārsteigums man bija tas, ka "Zelta ķiveri" saņēma Ikea. Patiesībā forši - nesen atnākuši un uzliek augstu latiņu. Super!
Kas vēl? Vēl viss kā pēc plāna piektdienās - atnāku no darba un krītu snauduļot vai gulēt. Mazmiegs un nogurums dara savu. Tiesa, forši, ka šī piektdiena ir tāda, kad mierīgi var palaiskoties, jo nekur vairs vakarā nav jāskrien. Un tieši tādēļ beidzot ir piektdiena, kad var kaut ko gardu sagatavot vakariņām. Tā kā sen mūsmājās nav bijušas, nolēmu uzcept kartupeļu pankūkas. Ievērtēju arī jauno pannu. Lieliska! Šķiet, ka viena no labākajām pannām, kas vispār ir bijušas! :) Pirkums, kas bija spontāns, tomēr izrādījās ļoti un ļoti veiksmīgs. :)
Vēl viena nedēļa ir pagājusi. Priekšā brīvdienas laukos. Ceru, ka tomēr atradīšu laiku bildēm.
This page was loaded Mar 29th 2024, 6:46 am GMT.