smth
Commenting To 
28th-Oct-2019 08:30 pm - Krājumi ziemai
1028

Pušai pilnīgi un absolūti sajucis laiks. Modina jau ap četriem no rīta un nespēj rimties. Šķiet, ka mums mājās ir viens pulksteņa grozīšanas upuris. ;)) Izmetu kaķīti ārā no guļamistabas, lai netraucā gulēt. Triša pati izgāja no guļamistabas, jo laikam domāja, ka būs kāds našķītis iedots. Pēc kāda laika Trišai iestājās ictērija un viņa sāka skrāpēt durvis. Ielaidu atpakaļ abas, bet Puša atkal trokšņoja. Izmetu Pušu vienu pašu otrajā istabā. Kādu brīdi bija miers, bet pēc tam viņa lauza durvis ārā. Oi, nemierīga nakts mums sanāca. Izgulējusies līdz ar to neesmu.
Darbā kaut kāda knosīšanās pa sīkumiem sanāca. Sajūta, ka mīnājies uz vietas. Izdarīju mazāk, kā gribētos. Var jau būt, ka mazmiegs pie vainas.
Dienas prieks viennozīmīgi šodien ir maisiņš ar yogi tējām un kafiju. Tagad krietnu brīdi būs ko darbā dzert. Un arī vakara tēja man kādam brīdim pietiks. Esmu pamanījusi, ka tad, ka vakaros iedzeru šo tēju, tiešām labāk un ciešāk guļu. Ar vēlo gulētiešanu un kaķu nakts trādirīdiem pēdējā laikā ir ļoti maz un kvalitatīvi gulēts.
Bet vispār ar šīm yogi tējām ir savādi, jo man tuvumā nav pārāk daudz cilvēku, kas labprāt tās dzertu, bet man tā garšvielainā garša un smarža tik ļoti iet pie sirds! :)
Tā kā šodien ļoti asi izjutu miega trūkumu, mājās vakarā neko nedarīju - gulēju dīvānā, krāsoju mandalas un citādas bildītes un gaidīju, kad uznāks riktīgs miegs. Šodien man ir slinkuma vakars.
Pašķirstīju šodien arī svaigāko "Teātra Vēstnesis". Forši - daudz rakstu tieši par izrādēm, kuras esmu redzējusi tikko vai taisnos noskatīties. Un sapratu, ka uz nākamo gadu pasūtīšu šo žurnālu, lai katru reizi nav jādomā, ka atkal jāiet, jāpērk utt.
Vēl šodien kasko lietu beidzot nokārtoju. Tā kā Ž.sāk biežāk braukt ar manu mašīnu, kā arī esam izdomājuši aizbraukt arī līdz Kaļiņingradai, nolēmām, ka kasko jāņem ar Krievijas zonu iekšā. Papildus 30 euro nav traki daudz, bet, ja brauksim uz Krieviju un ja kas notiks, tad vismaz kreņķis nebūs tik liels.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 3:33 am GMT.