smth
Commenting To 
26th-Oct-2019 09:33 pm - Gaujas pārgājiens Siguldā
1026

20 kilometri pievarēti! Pa Siguldu, Krimuldu.. kalni, lejas, nedaudz dubļu. Daudz foršu sarunu, smieklu un joku.
Ļoti pozitīvā gaisotnē pavadīta diena ar dažiem kolēģiem.
Ja godīgi, ļoti pārsteidza šis Trek Tours organizētais pasākums. Viss personāls runāja tikai lietuviski vai angļu valodā. Vienu latviski runājošu puisi atradām, kas darbojās ar mantu pieņemšanu glabāšanai. Un tas šķiet arī viss.
No tiem tūkstošiem, kas piedalījās šajā pasākumā, lielākā daļa bija lietuvuši. Daudzi ar mašīnām atbrauca, daudzi - ar busiem. Vēl pārsteidza, ka ļoti daudz bija atbraukuši ar suņiem. Protams, suņiem šī ir laba pastaiga, lai gan sanāk arī krietna slodze kalnu, leju un trepju dēļ. No otras puses - visi suņi noteikti ļoti labi gulēs pēc šī pasākuma.
Pats pasākums tiešām labi noorganizēts. Tik daudz dzirdināšanas un barošanas punktu! Kārtīgas pusdienas (grūbu putra tiešām bija lieliska!)! Trijos punktos dalīja veselīgus našķus. Trase labi marķēta. Tiesa, nedaudz žēl, ka beigās bija koka medaļa, bet tas nekas! Galvenais, ka maršruts pie nostaigāts, pozitīvās emocijas noķertas.
Tiesa, nedēļu atpakaļ būtu foršāks, skaistāks šis pārgājiens, jo kokos bija vairāk lapu, jo bija sausāk, siltāk. Šodien gandrīz visu ceļu līņāja. Labi vien bija, ka paņēmu cimdus, cepuri un ūdensizturīgo jaku. Botes nepievīla - kājas sausas. Tiesa, nesapratu, kādēļ vienai kājai potīti sāka berzt. Iespējams, bikšu dēļ, bet varbūt īsās zeķes vainīgas. Nezinu. Labi, ka laicīgi problēmu pamanīju un pārāk lielos noberzumos neiedzīvojos.
Viena lieta gan iekrita acīs. Rogainingā esi spiests ārkārtīgi uzmanīgi vērot dabu, lai saprastu, kur esi, kur varētu būt konktrolpunkts. Šeit kaut kā vairāk ir pati iešana, nevis dabas vērošana. Man tomēr labāk patīk rogainings, nevis šāda veida pasākums. Lai gan..ja man teiktu, ka pēc nedēļas jāpiedalās vēl kādā pārgājienā, es visdrīzāk teiktu jā, jo kustību un dzīvošanas dabā nekad nav par daudz. ;)
Un patiesībā tāda forša kompānija mums šoreiz savācās. Zinu, ka gribētu laikam šādā kompānijā vēl kaut kur doties. ;)
Kas vēl? Šodien pamēģināju mobilly vilciena biļetes iegādei. Ļoti ērti! Skaidrs, ka turpmāk tikai caur aplikācijām vien pirkšu biļetes (ja vien būs tāda vajadzība).
Ir milzīgs nogurums šobrīd. Bet ir tik labi! Tieši šī sajūta pēc kārtīgas slodzes ir tā, kuru meklēju un vēlos 'noķert'. Esi noguris, bet ļoti laimīgs.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 12:02 am GMT.