smth
Commenting To 
19th-Oct-2019 09:28 pm - sestdiena gultā
1019

Šodien ļoti daudz gulēju, jo jūtos joprojām štruntīgi. Saprotu, ka tieši tāds miers, saudzīgais režīms, tējas, vitamīni man ārkārtīgi pietrūka. Ja būtu pagājušajā nedēļā tiešām izgulējusi tās pirmās dienas, tad, iespējams, šobrīd jau būtu krietni veselāka.
No rīta noskatījos filmu "Žagari". Aizkustināja, ļoti. Beigās apraudājos. Kadrs ar Andreja tukšo dzīvokli, kruķiem uz galda...skumji un baisi. Viņa ar operu saistītās grāmatas ar daudz, daudz līmlapiņām iekšā. Andrejs tiešām, manuprāt, daudz izdarījis operai, tās prestiža, kvalitātes, atpazīstamības veicināšanai. Viņa laikā bieži gāju uz operu, bet pēdējo gadu laikā, neizteiksmīgā Liepiņa laikā, esmu bijusi vien pāris reizes. Jā, šobrīd atkal skatos, kas tiek piedāvāts repertuārā un domāju, ka vajadzētu aizvest Ivara ģimeni uz Ziemassvētku pasaku - "Riekstkodi". Santai tas jo īpaši varētu būt interesanti, jo skaists balets ne tikai jāmācās, bet arī jāredz. :)) Redzēs, vai viņi piekritīs.
Kad negulēju, lasīju "Silva rerum". Dīvainas attiecības ar šo grāmatu man veidojas - ar prātu saprotu, ka sižets interesants un vajadzētu mani aizraut, bet reāli lasu ar nelielu piespiešanos. Ceru, ka ielasīšos tomēr. Jā, it kā ir muļķīgi sevi tā pierunāt, kad esi jau vairāk nekā pusi grāmatas izlasījis, bet.. es joprojām dodu iespēju grāmatai. Jā, varbūt tas ir muļķīgi - piespiest sevi izlasīt iesākto grāmatu. Jā, varbūt ir pareizāk mest mieru. Bet šoreiz mani vada ziņkārība, kādēļ daudzi grāmatu blogeri vai vienkārši aktīvi lasītāji ir tādā sajūsmā par šo grāmatu..
Mamma vakarā bija pie ārsta. Ja analīzes būs labas, tad ceļgala operācija varētu būt 4.februārī. Nedaudz, protams, raizējamies par to, kā būs, bet no otras puses cenšamies sevi pārliecināt, ka viss būs labi. Mamma jau ar pāris kundzītēm pie mums laukos ir parunājusi par to, kā bija. Kopumā jau visas atzina, ka ir labāk nekā bija. Un tas laikam arī varētu būt tas galvenais iemesls, kādēļ būtu vērts taisīt operāciju. No otras puses mamma pareizi teica - no sabeigta ceļa nenomirs, bet ar operācijām tik lielā vecumā var visādi gadīties. No trešās puses ir labi, ka mammai nav ne diabēts, nav bijis infarkts un insults. Jā, ir zināmas problēmas ar veselību, kas gandrīz vai neizbēgami ir sasniedzot konkrēto vecumu, bet nav tādu trako diagnožu.. Ai, nezinu, nezinu. Man arī ir bail par to, kā beigsies operācija, bet no otras puses - ja mammai ceļgals mazāk sāpēs, tā būs mazā uzvara, jo būs labāka dzīves kvalitāte.. Jāuztaisa visas analīzes un tad redzēs, kā būs.
Ja jau par veselības lietām esmu sākusi rakstīt, tad jāuzraksta arī par Trišas veselību. Šodien viņa atkal klepoja. Vienu reizi tāda sekundes 20 gara epizode. Jāsāk atkal uzmanīgāk vērot viņa.
Vakara prieks - kārtējā deju šova "Tanci" sezona. Dažas sezonas atpakaļ netīšām sāku skatīties un tagad ar lielu prieku skatos katru nākamo. Reizēm tiešām ar milzīgu sajūsmu vēroju to, kas notiek uz skatuves - skaties un saproti, ka cilvēkam ir talants, ka deja patīk un gribas to vēl un vēl skatīties. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 2:03 pm GMT.