smth
seminārs 
14th-Oct-2019 11:27 pm
1014

Un tomēr man patīk iet uz semināriem un kaut ko cilvēkiem stāstīt. Kādreiz šausmīgi uztraucos par to, ka jāiet auditorijas priekšā, bet šobrīd vairs tāda uztraukuma nav, baiļu nav. Sagatavojos un eju!
Šoreiz bija darba inspekcijas pasākums par darbinieku nosūtīšanu. Jā, man bija tikai neliela daļa no šī pasākuma jāaizpilda, bet arī tas bija interesanti. Un vispār jāatzīst, ka šoreiz bija interesants pasākums, jo publika bija aktīva, daudz jautāja un stāstīja par savu pieredzi. Tas vienmēr ir forši.
Darbā atnācu ar nelielu "ūdens galvu", bet vienalga ar bosu vēl paguvām piestrādāt pie dažām Darba likuma grozījumu redakcijām - teju pusotru stundu pie viņa kabinetā pavadīju.
Vakarā satiku Annu uz ierastā Ģertrūdes un Satekles stūra, lai ietu mājās. Viņai atkal trīs dienu kursi. Vēl laikam reizes 6-7 tie būs un tad viss - jākārto zeļļa eksāmens. Ceru, ka viņai izdosies! :)
Ja godīgi, tāds sirsnīgs vakars šodien sanāca. Ēdām gardus eklēriņus, ko viņa atnesa, mēs no savas puses piedāvājām tvaicētu lasi ar dārzeņiem. Līdz ar to var teikt, ka veselīgais un ne pārāk veselīgais šoreiz ir līdzsvarā. Tā kā Anna sen pie mums nav bijusi, tad viņai bija arī pārsteigums par to, kā viss pie mums mājās ir mainījies. Mēs jau ar to visu sen esam apraduši, bet viņa ar svaigu aci pilnīgi savādāk redz māju. :)
Kaķi Annu arī diezgan ātri pieņēma kā savējo. Sākumā paslapstījās, bet pēc tam jau drošāk nāca klāt, ostīja.. :)
Vārdu sakot, viss ir labi! Tikai uz nakti tik daudz ēst laikam nav labi. :)
This page was loaded Apr 18th 2024, 2:23 pm GMT.