smth
Commenting To 
13th-Oct-2019 08:48 pm - laižam atpakaļ uz pilsētu!
1013

Atpakaļ Rīgā, atpakaļ mājās. Viss ir labi, jo viss labi beidzās.
Auto laicīgi uzpildīju, nomazgāju, atdevu. Neliels pārsteigums pašai bija par to, ka, neskatoties uz to, ka nomas auto dzinējs lielāks - 1,6 l, salīdzinot ar manas 1,25 l, bet degvielas patēriņš sanāca aptuveni tāds pats. Turklāt jāņem vērā fakts, ka nomas auto ir dīzeļauto, līdz ar to kopumā degvielas ziņā brauciens sanāca lētāks. Un, ja ņem vērā to, ka tik daudz visa saliku šīs mašīnas bagažniela! Vispār ideāli!
Ja godīgi, atpakaļceļš ar šo auto sanāca patīkams. Man tiešām sāka iepatikties tas! :)) Jā, ir sajūta, ka šausmīgi gara tā mašīna ir, bet man tik ļoti patīk, ka nav mūžīgi pārpildītais salons. Un ir arī patīkamāk braukt pa šoseju - nejūtu katru grambiņu uz ceļa. Ērta mašīna!
Turklāt šobrīd patīk arī apziņa, ka zinu vismaz vienu kantori Rīgā, kur ātri, par saprātīgu naudu un bez lielām problēmām var paņemt auto nomā. Ja nu kādreiz visi striķi plīst, tad ir zināms risinājums.
No laukiem šoreiz tiešām ļoti daudz mantu atvedu. Milzīgu maisu dārzeņu atvedu Ž.mammai - gan kartupeļus, gan burkānus, gan ābolus, gan ķirbīti, gan sīpolus, gan bietes, gan puravus. Beigās vēl gabaliņu lauku siera iedevu Ž., lai mammai aizved. Arī pašiem pamatīgi dārzeņu krājumi atvesti. Atvedu arī kaķiem smiltis, kas iepriekšējo reizi bija aizmirsušās mājās pie mammas ar tēti. Pasmējos par to, ka es katru reizi kaut ko tomēr aizmirstu un nepaņemu līdzi. Šoreiz aizmirsu atvest savu un Ž.ziemas vējjaku, kas izmazgātas karājas skapī. Nu, ko..cerēsim, ka tuvāko dažu nedēļu laikā sniegs nesāks snigs un mums nebūs jāsalst. :)
Tagad vakarā abi nedaudz piekārtojām māju, jo rīt vakarā pie mums nakšņos Anna. Man regulāri jāpabaksta Ž., lai viņš savas mantas un kastes nevis vienkārši kaut kur kaut kā sabaksta, bet reāli smuki saliek. :) Abi norunājām, ka patiesībā kādās brīvdienās tiešām būtu visas kastes jāizrevidē un līdzīgās lietas jāsaliek kopā ar līdzīgām, lai pēc tam vieglāk atrast, citādi šobrīd bieži nonākam pie secinājuma, ka kaut kur jau meklētā lieta mājās ir, tikai nezinām, kur. :>
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 16th 2024, 10:29 pm GMT.