smth
ar nomas auto uz laukiem! 
12th-Oct-2019 09:38 pm
1012

Naktī slikti gulēju - vispirms nevarēju aizmigt, jo pārdzīvoju par auto. Bet pēc tam, kad aizmigu, atkal klepus mani sāka mocīt. No rīta pamodos nogurusi un nedaudz neomā.
Labi, ka auto nomas lieta labi atrisinājās. Negaidīju, ka 11 vakarā pasūtot auto, tiešām to varēšu dabūt 10 no rīta. Bet viss izdevās! Jā, neplānoju šādus papildus izdevumus, bet nu.. nebija jau daudz variantu - vai nu sešus kilograms smags kliņģeris paliek Rīgā kopā ar mani, vai tomēr nokļūst uz mammas senioru biedrības piecu gadu jubilejas galda. Izvēlējos otro variantu, jo sapratu, ka tas ir svarīgāk.
Nomas auto - Hyundai i30. Dīzelis. Paņēmu autpo bez pašriska. Jā, tie ir papildus 40 euro, tomēr labāk es paņemu apdrošināšanu, nevis uztraucos par to, kas var notikt. Auto pats? Jā, daudz podziņu, lampiņu, ārkārtīgi ērts krēsls.. Nu, jaukiņi. Bet joprojam domāju, ka labāk, ja ir mazāk elektronikas, kas var nobirt. Mierīgāka dzīve būs. Lai gan, protams, muļķīgi būtu teikt, ka nav patīkami braukt ar salīdzinoši jaunu mašīnu. :) Sākumā gan biju diezgan tramīga, jo jāpierod pie dīzeļa, pie tā, ka savādāka ātrumkārba, bet beigās jau jutos labi. :)
Neskatoties uz briesmīgu laiku (gandrīz visu ceļu lija un bija pamatīgs sānu vējš), atbraucu labi. Rītdienas ceļš atpakaļ pārāk nebiedē.
Mammu aizvedu ar abiem kliņģeriem uz kultūras centru baudīt senioru vakaru, bet pati atgriezos mājās, kur Ivars ar Annu un bērniem un tēti pusdienas grasījās ēst.
Santai pa mēnesi ir mainījusies stāja - balets četras reizes nedēļā pamanāmi dara savu darbu. Ilvers vēl garāks pastiepies - rokas un kājas uh, cik garas! Abiem bērniem nodarbības iet labumā. :) Anna joprojām ir darbos. Pirmdien atkal vakarā pie mums uz divām naktīm atbrauks, jo kārtējie kursi viņai. Mēs jau ar Ž. smējāmies, ka viņa nekad negrib palikt mūsmājās, kad esmu komandējumā vai laukos. Nevaram saprast, kāpēc viņa baidās(?) no Ž. Viņš taču neko nav tādu izdarījis viņai.. Bet nu, lai tas paliek viņas pašas ziņā.
Kad Ivars ar ģimeni aizbrauca, nolikos palasīt žurnālu, bet beigās aizmigu - mazgulētā nakts dara savu. Pagulēju un atkal jutos moža.
Tagad vakarā papļāpājām ar vecākiem, paskatījāmies televizoru, palasīju internetā šo to. Tāds ārkārtīgi mierīgs vakars.
Rīt atpakaļceļš. Jāatdod auto, jāpiekrāmē māja.. daudz darbu. Ir iekšējais cepiens nedaudz par naudu - 90 euro par nomu, vēl būs jāmaksā par sava auto remontu. Ž.sazvanīja Koļu un, ja viņš jutīsies labi, tad jau rīt sametinās mana auto izpūtēju. Vēl priekša Kasko, manu žurnālu abonēšana, Ivara, tēta, mammas dzimšanas dienas un Ziemassvētki.. Oi, oi, rudens vienmēr ir naudietilpīgs. Bet nekas, gan jau kaut kā tiksim galā ar to visu! Dzīvosim vēl taupīgāk! Būs labi viss! Galvenais, lai veselība ir. Man dikti apnikušas šīs sliktā miega naktis klepus dēļ. Gribu justies kā normāls cilvēks un kārtīgi izgulēties!
This page was loaded Apr 19th 2024, 12:59 am GMT.