smth
Commenting To 
20th-Sep-2019 10:01 pm - atpakaļ pilsētā, burzmā...
0920

Viens no dienas lielajiem priekiem - pabeidzu Grīna "Tobago". Brīžiem grūti gāja, bet beigās varu teikt, ka tomēr patika. Jā, varbūt brīžiem pārlieku liela detalizācija aprakstos, bet no otras puses - arī šādas grāmatas var būt. ;)
Bet vispār šodien tāda braucamdiena sanāca. No rīta ar tēti aizbraucām uz pilsētu nopirkt gaļu, lai man kādu brīdi ir miers un pilna saldētava. :D Nopirku gan Sātys veikalā šo to, gan svaigo gaļu. Tiešām krietnu brīdi būs kādam laikam manam gaļēdājam liela izvēle. :))
Pievakarē sakrāmējos un atbraucu uz Rīgu. Ceļš piektdienā uz Rīgu ir vienkārši lielisks, jo vairāk brauc projām no pilsētas. Līdz ar to, lai arī satiksme ir intensīva, Rīgas virzienā kusties raiti. ;)
Mājās, kā jau paredzēju, nedaudz bardaks, bet to gan jau pa brīvdienām sakopšu. Galu galā teju trīs ar pusi nedēļas Ž.dzīvoja ar kaķiem viens. ;)) Nav jau arī nekas traks, bet nu būs jāparosās kādā brīdī. Arī drēbes nedaudz jāizmazgā. :)
Ja godīgi, redzu un jūtu, ka visi ir priecīgi, ka beidzot redz mani mājās. Pašiem vislielākais pārsteigums bija par to, ka abi kaķi ātri atpazina mani un nāca klāt. :D Tomēr pa šo laiku pavisam aizmirsušas mani nebija. ;))
Nedaudz skumji arī ir, jo saprotu, ka vecāki aizvien vairāk ir pārdomās par nāvi. Mūsu sarunās šis temats aizvien biežāk parādās.. Diemžēl. Bet tur neko nevar darīt - tā vienkārši ir.
Ir labi mājās. Jā, atkal ir skumji, ka nācās braukt projām no laukiem, bet tomēr arī mājās man gribējās jau.
Ir nedaudz žēl, ka atvaļinājums iet uz beigām, tomēr šis atvaļinājums man tiešām izdevās burvīgs. Tāds atvaļinājums man nekad iepriekš nav bijis. :)
Jāsāk vien būs atkal ieiet Rīgas dzīves ritmā...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 6:56 am GMT.