smth
Commenting To 
23rd-Sep-2019 10:25 pm - Soļojam nākamajā dzīves gadā iekšā! :)
0923

Man šodien 42. Skaitlis it kā diezgan nopietns, bet man nemaz no tā nav bail. :) Šis ir bijis lielisks dzīves gads - daudz ceļojumu, daudz pozitīvu emociju. Kripata skumju un bēdu arī bija. Nav viss tikai rožainos toņos. Tomēr kopumā - bija labs dzīves gads. Ceru, ka nākamais būs vēl brīnišķīgāks.
Diena šodien bija jauka. Pirmā darba diena pēc atvaļinājuma. Domāju, ka būs ļoti grūti, bet diena kaut kā paskrēja nemanot. Ar bosu pārrunājām to, kas noticis vai nav noticis 3,5 nedēļu laikā, pa vidu apsveicēji, neliela papļāpāšana ar kolēģiem utt. ;) Izskatīju epastus. Daļu vēl gan neizlasīju, bet vismaz zinu, kas man epastā atrodas. :) Pieteicu komandējumu - nākamnedēļ trīs dienas atkal Brisele mani gaida. Jācer, ka pagūs visu norezervēt.
Ejot atvaļinājumā, nedaudz raizējos par to, kā būs manis pārstādītās puķes pārdzīvojušas šo laiku. Jāatzīst, ka brīnišķīgi! Sanpaulijas jau uzziedēja, ziemassvētku kaktusam jaunas lapas. Pārējie, izņemot lidaksti, izskatās labi. Zinu, ka līdakastei būs nepieciešams kāds laiks, kamēr jaunajā podā ieaugsies, bet ceru, ka būs viss labi. Nu, ko - mani zaļie pirkstiņi šoreiz atkal mani nepievīla. :))
Bet atgriežoties pie dzimšanas diena. Man tiešām prieks par to, ka šodien tik daudzi atcerējās un apsveica. Tie, kas tuvi un svarīgi man, un arī tie, kas ir nedaudz tālāki. :) Daudz smaidīju un priecājos. :)) Ir forši, ka man ir tik forši tuvie! :)
Darbā šodien arī diezgan daudz ziedu saņēmu. ;) Un par to ir liels prieks. ;)) Vislielākais pārsteigums bija par to, ka Ivars ar Annu un bērniem atsūtīja pušķi man uz darbu. Tiešām ārkārtīgi pārsteidza. :) Negaidīti un ļoti patīkami. :)))
Un sirsnīga un mīļa šovakar bija saruna ar Sanitu. Pasmējāmies, ka es joprojām esmu piecas dienas vecāka par viņu, un pēc piecām dienām varēšu viņu apsveikt tieši tāpat. :))) Vispār, beidzot jāatrod laiks un jāaizbrauc pie viņiem ciemos. :)) Ir tik daudz, ko runāt. :))))
Arī pie Agneses drīz jāaizbrauc. Pičam jau oktobrī dzimšanas diena. :) Sarunājām, ka noteikti atbraukšu. ;)
Ar Zajcu novembrī ejam uz Jumpravas koncertu. Ak, mani saldie 16... Neteikšu, ka esmu ārprātīgs šis grupas fans, bet - tas ir labs iemesls, lai satiktos ar Zajcu. Par to arī abas priecājāmies. ;)
Un vēl ar Rūtu nolēmām, ka būtu jāsatiekas vēl pirms nākamās sestdienas tejātera izrādes. ;)
Un Marikai apsolīju, ka noteikti tiksimies! :))
Vārdu sakot, visus gribu ne tikai telefonā vai internetā satikt, bet arī dzīvē. Jāmēģina visus tā smalki izkliedēt savā kalendārā, lai varu apvienot teātrus, koncertus, laukus un draugus. ;) Man izdosies! Es droši to zinu.
Un Ž.man uzdāvināja brīnišķīgu orhideju. Divas šogad iznīka, divas slimas, šobrīd vien divas smukas un ziedošas bija palikušas. Šī būs trešā. :) Burvīga balta orhideja. :)
Šī bija burvīga dzimšanas diena. Jā, bez tortes (jo negribējās), bet ar daudz pozitīvām emocijām. ;)Man visi vistuvākie ir dzīvi un man blakus. Un tas ir pats galvenais. Ir ļoti labi viss! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 4:57 am GMT.