smth
Commenting To 
7th-Sep-2019 11:27 pm - Tas mirklis, kad saproti, ka šeit paliks daļa tavas sirds
0907

Šodien bija bezgala gara diena, jo nekur tālu mani abi ceļabiedri negribēja kustēt.
No rīta uz pāris stundām aizgājām vēl pasauļoties - jānostiprina taču iegūtais iedegums..un apdegumi. :D
Pēc tam sakrāmējām mantas un aizbraucām uz istabu, ko paņēmām vienā mājā. Katram iemītniekam vai diviem pa savai istabai, kopīga virtuve, tualete ar dušu un atpūtas telpa ar tv. Tomēr mēs tur ne tik daudz uzturējāmies, jo nedaudz vairāk pabraukājām pa Larnakas apkārtni.
Protams, sāls ezers mani apbūra. Un sapratu, ka kādreiz gribētos atbraukt uz turieni janvārī, kad tur ir flamingo. Skats varētu būt skaists un neparsts ziemeļnieka acīm. :)
Inga pierunāja aizbraukt līdz kamieļparkam Mazotos. Ja godīgi, tad sākumā biju diezgan skeptiska par šo ideju, bet beigās, tieši šeit sapratu, cik tomēr ir labi viss un cik ļoti man pietrūks šī sala. Izstaigājuši parku, atradām foršu šūpoļkrēslu, kurā ērti ietrausties, dzērām aukstos dzērienus, baudījām vēju un sauli. Ideāli!
Tomēr šis izdevās labs brauciens. Jā, varbūt ne visur aizbraucām, kur man kārotos, tomēr redzējām diezgan daudz, noķērām saulīti.. ziemu būs vieglāk pārdzīvot ar tik pozitīvām emocijām. :)
Vakarā vēl paguvām nomazgāt auto, uzpildīt to un aizstaigāt līdz tuvējiem veikaliem nopirkt mājās vedamos labumus. Nedaudz iepīku, jo iepriekš bija runāts, ka brauksim uz lielo veikalu, bet mani abi līdzbraucēji šodien jutās tik saguruši, ka tikai tuvējos veikalus gribēja. :D Tā nu daudz kas, ko iepriekš biju noskatījusi Sklavenidis veikalā, tā arī palika nenopirkts. ;D Nu, nekas, to citreiz! :) Turklāt tagad zināšu, ka tad, kad braucu ar Juri un Ingu, ja redzu kaut ko, ko gribu mājās aizvest, jāņem uzreiz, nevis jāatliek uz pēdējo dienu. :)))
Nu ko.. vēl pāris stundas jāiztur un tad jau lidosta, lidmašīna un mājas! :)
Paldies Tev, Kipra! Tu biji lieliska! :))
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 11:17 pm GMT.