smth
Commenting To 
5th-Sep-2019 11:24 pm - Uz Austrumiem!
0905

Šodien mūsu virziens uz Austrumiem! Aizbraucām uz Okeanāriju. Ja godīgi, jutos nedaudz vīlusies, jo biju cerējusi, ka par tādu ieejas maksu būs viss interesantāk, krāšņāk, bagātīgāk. Bet nu.. kā bija, tā bija.
Pēc tam Aija Napa un Greco rags. Nedaudz dīvaina sajūta, jo britu militārā zona uz raga un salā dziļāk - izbraucām cauri tai pa ceļu. It kā viss ir mierīgi, tomēr tie žogi, torņi.. nedaudz neomulības sajūtu radīja.
Bet Greco rags man patika! Tāds skaists tirkīzzils ūdens! Un klinšainie krasti ar alām! Apbūra! Un dabiski veidotais tilti gan ragā, gan Napā! Atlika vien sajūsmināties, sajūsmināties, sajūsmināties! :))
Atpakaļceļā domājām aizbraukt uz Galu pludmali, bet navigators mums nepalīdzēja to atrast. Piestājām citā pludmalā, bet tas nebija tas, ko redzējām iepriekš bildītēs par Galu pludmali. Jutāmies nedaudz vīlušies. Visi.
Pusdienās aizgājām jau Larnakā. Šoreiz izvēlējos astoņkāji. Porcijas atkal milzīgas, līdz ar to arī kaķīšus pabarojām. :) Zivis un jūras mošķus viņi labprāt ēd. :D
Vakarā atkal iekārtojāmies uz lodžijas un dzērām vīnu, pļāpājām. Vienu brīdi pa dienu man jau likās, ka esmu nogurusi no viņiem abiem, bet tagad vakarā saprotu, ka atkal viss ir ok. Vienkārši nedaudz pietrūkst laiks pašai ar sevi.
Vakarā izdomājām aiziet uz tuvējo veikalu, tāpēc izgājām iešļūcenēs. Vietējais veikals bija slēgts, bet visiem slinkums braukt augšā pārģērbties, varonīgi gājām uz diezgan patālu veikalu, kas vēl strādāja pavēlā vakara stundā, iešļūcenēs. :D Nedaudz pēc tam pirksti sāpēja, bet pārsmējušies visu ceļu bijām. Sapirkāmies našķus un šo to ēdamu brokastīm. :)
Vakara noslēgums atkal ar vīnu un maršruta plānošanu rītdienai. Ja godīgi, šāds vakara pavadīšanas variants man ļoti iepatikās. Tāds radošs, priecīgs, ar karti un manis iezīmētajiem objektiem uz lapām.. :) Pētot karti un manis samestos objektus uz lapām, secinājām, ka šo to iepriekšējās dienās palaidām garām. Un visi tagad saprotam, ka tas bija muļķīgi. Vēl secināju, ka Inga ir mazāks staigātājs. Juris, kā šķiet, sāk pavilkties uz manām idejām, un tas ir forši!
Pasūtījām lētu mājvietu pēdējam vakaram, lai nav jāmokās ar bagāžu un karstu laiku. Tomēr auto nomas darbinieces teiktais krietni iespaidojis mūs. Tāpēc labāk paņemt istabu mājā un mierīgi vakaru pavadīt droši. Turklāt varēs nomazgāties un pārģērbties pirms ceļa.
Tagad - gulēt. Rīt gara diena priekšā.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 4:00 pm GMT.