smth
Commenting To 
31st-Aug-2019 11:14 pm - saule, jūra, kalni, ūdenskritumi....
0831

Gulēju lieliski - nogurums izdarīja savu. Tāds kārtīgs dziļais miegs, bez liekas mošanās. Tieši atvaļinājuma laikā tādu miegu izbaudu vienmēr. ;)
Piecēlos ap 7 un uztaisīju kafiju. Gribēju tādu lēnu un mierīgu rītu, bez liekas steigas. Tā kā vakar kārtīgas vakariņas ēdām, šodien brokastis negribējās. Nedaudz paknakstījos, lai nav gluži ar pliku kuņģīti jābrauc pa salu.
Aizbraucām uz "Afrodītes vannām". Tiešām nekas izcils, kā jau bija solīts tripadvisor, bet uzskatījām, ka mums tur tiešām ir jāaizbrauc. Pēc tam nolēmām, ka iziesim Afrodītes taku. Pastaiga pa Afrodītes taku bija skaista, burvīgi skatu uz jūru, jūras krastu! Tomēr.. tomēr visu taku neizgājam, jo karsti un mani ceļa biedri īsti nebija gatavi tādam pārbaudījumam. Redzot, cik ļoti viņi saguruši, piedāvāju atgriezties pa to pašu ceļu. Bija grūti, bet tie skati... Ak-un-vai! :) Zinu, ka es pati gribu atgriezties turp un iziet gan Afrodītes, gan Adonisa taku. Tiesa, tas jādara vēsākā gadalaikā. +30-+32 grādu karstumā tur var galus atdot. :D
Atgriezāmies sākumpunktā, iedzērām mājas ledusauksto citronu limonādi. Bezgala garda un atsvaidzinoša. Pie reizes nopirku karoba tēju. Sīrupu nopirkšu nedaudz vēlāk,kādā veikalā. Pie reizes noskatīju vēl pāris saldumus, ko varēs nopirkt un atvest mājiniekiem. :))
Pēc pastaigas aizbraucām uz Latsi pludmali. Ūdens ļoti, ļoti silts un patīkams. Pasauļojāmies, paplunčājāmies. Forši! :) Inga ar Juri riktīgi priecīgi. ;) Tāda dīkdienīga atpūta pie jūras - maza balva par grūto pārgājienu kopā ar mani dienas pirmajā pusē. ;))
Pēc peldes nolēmām, ka turpat grila restorāniņā paēdīsim pusdienas. Grilēta zeltainā karūsa vienkārši izcila!
Atpūtušies aizbraucām uz Kremiotis ūdenskritumu. Kāpiens lejā nogurdinošs, bet bija tā vērts! Vispirms viens ūdenskritums, tad cauri aliņai izlienot - otrs. Vienkārši burvīgs! Jā, nav vienkārši tur nokļūt, bet ir tā vērts! Dienas iespaids tas noteikti ir!
Atpakaļ iet uz mašīnu bija grūti un karsti. Kalniņā kāpt vienmēr ir grūtāk, nekā lejā. Bet nu ūdenskritums bija šī kāpiena vērts. Sev visu laiku atkārtoju, ka pēc laika tas grūtais kāpiens atpakaļ pie mašīnas būs aizmirsies, bet tie divi ūdenskritumi un tā šaurā aliņa vienmēr paliks atmiņā.
Vēl šodien saule pamatīgi iekodusies plecos, sejā. Spogulī sarkanģīmītis. Juris ar Ingu arī apsārtuši. Mājās atbrauksim smuki brūni, un tas priecē. ;)))
Braucot uz mājām pamanījām apelsīnu dārzu. Vārtiņi bija vaļā, tādēļ mēs atļāvāmies tajā ieiet un nedaudz palasīt apelsīnus. Apelsīni saldi, sulīgi, saules sasildīti! Nedaudz izbrīnīja tas, ka uz viena koka auga gan laimi, gan apelsīni. Laikam to sauc par efektīvu platības izmantošanu. :) Paņēmām kaudzīti ar apelsīniem un braucām projām, bet otrā dārza galā, kad braucām, pamanījām, ka viens vīrs lasa spainī apelsīnus, stāvot uz trepēm. Tātad ir īstais laiks! Tātad šobrīd apelsīni ir pašā pilnbriedā! :)) Ideāli! :)
Pirms atgriešanās mājās iebraucām veikalā un nopirkām citus augļus - vīges, arbūzu, vīnogas.. Nolēmām, ka mums būs vakars ar augļiem, sangriju. :)) Juris man atklāja šovakar lielisku salikumu - apelsīni ar kanēli. Nekad pati nebūtu par to iedomājusies, bet tagad saprotu, ka šīs salikums turpmāk manās mājās vienmēr būs. ;))
Ir laba sajūta šodien, neskatoties uz nogurumu un apdegumiem. Daudz saules, daudz garšīgu augļu, daudz skaistu vietu... ;)
Iemīlējos Kipra! Viennozīmīgi! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 7:30 pm GMT.