smth
Prešov 
6th-Jul-2019 11:18 pm
0706

Lai arī sākotnēji tika solīta Zakopane, tomēr šoferi uzstāja, ka viņi var nepagūt aizbraukt līdz Zakopanei, tādēļ šoreiz viena diena jāpavada bija Slovākijas Prešov.
Pilsētiņa nedaudz atgādināja Popradu, tomēr noteikti labāk patika. ;) Nedaudz ar Ž.pastaigājām pa veco pilsētas daļu un sapratām, ka pirms kva-kva parka jāaizšauj līdz lielajam tirdzniecības centram. Paši jau smejamies, ka C&A ir kļuvis par mazu apsēstību. Ir kaut kādas standarta lietas, par kurām droši zinām, ka šajā veikalā tās droši var pirkt. Man neko daudz nenopirkām, jo šoreiz bija Ž.atklājumu diena. Tagad vasaras-agram rudens periodam viņš ir saģērbies. :D
Lai nesarežģītu lietas, iegājām paēst mūsu Lido veidīgajā ēstuvē turpat tirdzniecības centrā. Bija pat ļoti gardi.
Kā vēlāk izrādījās, mēs tiešām bijām pareizi rīkojušies attiecībā uz tirdzniecības centru. Visi sūdzējās, ka pilsētā visi veikaliņi ātri tika aizslēgti, daļa īsti nav arī paēduši pusdienas.
Arī kva-kva parkā mēs ieradāmies pirmie. Šoreiz bijām kva-kva parkā Delňa. Pirtis diemžēl bija slēgtas, tomēr paņēmām biļeti uz 4 stundām. Pats parks nav pārāk liels un trīs stundas tur ir vairāk nekā pietiekami. Patika siltie burbuļbaseini un nodalītais bundulis, kur lecot var riktīgus viļņus uztaisīt. Pārējais viss - standarts.
Kad mūsējie pārējie ieradās, mēs jau stundu bijām noplunčājušies. Atkal un atkal jāatzīst, ka ūdens tiešām ļauj ātri atgūties pēc nakts braucieniem.
Pievakarē vēl visi aizšāvām uz Tesco dažādus labumus nopirkt. Man atkal roka paslīdēja uz mīļajām austriešu un čehu vafelēm. :))
Saulriets šodien bija tik brīnišķīgs. Debesis oranžīgas, kalnu virsotnēs saules stari aizķērās.. Skaisti...
Līdz nākamajai reizei, kalni!
Rīt vakarā jau būsim mājās!
This page was loaded Apr 16th 2024, 3:16 pm GMT.