smth
Commenting To 
29th-Jun-2019 11:40 pm - Laižam uz Varnu!
0629

Piecēlos agri, jo visas pēdējās mantas jāsakrāmē koferos, kaķi jāsakārto pāris dienu dzīvei bez cilvēka, māja jāpiekārto un brokastis jāuztaisa. Visu paguvu, viss raiti vedās, tādēļ arī laicīgi izkasījāmies no mājām. Izbraucām pirms deviņiem. Atkal braucām caur Aknīsti un Neretu. It kā nemaz tik agrs rīts nebija, bet pietiekami daudz zvēriņu šodien ceļā gadījās. Pamanīju vispirms alni ar alnēnu mežmalā. Nedaudz vēlāk, uz ceļa fūres priekšā izleca stirna, bet labi, ka viss labi beidzās. Visi dzīvi, neviens neielidoja grāvī. Visi tikām cauri ar nelielu izbīli.
Daugavpilī bijām vairāk nekā laicīgi - stundu pirms izbraukšanas. Tā kā atcerējos, ka iepriekšējā reizē ņēmām ne tikai guļammaisus, bet arī plediņu, nolēmām, ka jānopērk kāds. Aizgājām uz blakus esošo Rimi, nopirkām plediņu, un pie reizes arī kefīru, gaļu, ko ņemt līdzi ceļā. Vispār, runājot par plediņiem nosmējāmies, ka manējie visi pie mammas šobrīd ir, jo pavasarī bija lecekts jāapsedz ar kaut ko, lai salna augus nenokož. Atpakaļ tos vēl nepaņēmu, tāpēc jaunu atkal nopirkām. Bet nu jāatzīst, ka smuks, mīksts tas ir, bet vienīgā problēma - pūko. Gan jau pēc izmazgāšanas būs viss kārtībā ar to plediņu un kalpos gadiem ilgi man.
Ivars ar Ilveru un Santu bija atbraucis mūs sagaidīt. Santa un Ilvers nemitīgi man ap kaklu kārās un apkārt tirinājās. Man prieks ar viņiem tā kopā padauzīties un viņiem - ar mani. ;)
Izbraucām diezgan laicīgi - neliela kavēšanās bija, jo kāds kaut ko bija aizmirsis, tomēr viss aptuveni pēc plāna notika.
Tā kā šī jau ir otrā reize ar kolektīvu, tad zinājām, kā iekāroties, lai būtu ērtāk. Mums atkal četri krēsli uz diviem, bet diemžēl Luetai ar Sergeju un Sanitu četri krēsli uz trijiem. Jācer, ka viņiem tomēr būs pietiekami ērti. Tagad vakarā Lueta nāca pie mums gulēt, jo mēs ar Ž.gulējām tā, kā iepriekš atzinām par ērtu un labu esam - es augšā, viņš apakšā starp krēsliem. Mēģinājām pārliecināt jauniešus par to, bet viņiem tas nelikās pietiekami labi. Gan jau viss nāks ar laiku. :)
Brauciens šodien sanāca cauri pelēkai Lietuvai un Polijai. Lietuvu šķērsojām virzienā uz Druskininkiem. Nedaudz samulsināja šāda šoferu izvēle, bet nu vismaz mums tagad skaidrs kāds tas ceļš uz Druskininkiem ir. Plānoju jau kādu brīdi tur pavadīt brīvdienas, bet pagaidām nekād nesanāk saņēmties un aizbraukt turp. Jāaizbrauc kādreiz tommēr, jo visi paziņas slavē kva-kva parku.
Polijā atkal daudz kas ir mainījies. Poļi būvē ceļus, apvedceļus, lai ātrāka un ērtāka braukšana. Varu tikai apbrīnot viņus par to. Atceros mūsu pirmo pašu braucienu uz Poliju ar auto 11 gadus atpakaļ. Un pirms tam ar busu ekskursijās braucām.. Nu, traki bija. Tagad ir pilnīgi cita braukšana! Pat Lietuvā uz bāņiem ir forši braukt. Eh, žēl, ka mums ar to ceļu būvi ir kā ir.
Rīt no rīta būsim jau Ungārijā būsim.. Šobrīd nedaudz neticas, ka atkal būsim Ungārijā. Aprīlī nemaz neplānojām, ka brauksim kaut kur ceļojumā. Un nezinājām, ka būsim atkal Ungārijā. Ir forši! Un ceru, ka būs forši!
Un, jā, par kaķīšiem nedaudz. Kaķien pagaidām viss kārtībā. Jācer, ka nebūs ātrā Jura un Ingas palīdzība jāsauc. Jācer, ka māsiņas labi uzvedīsies! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 4:52 pm GMT.